Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να τοποθετήσετε φυτά αέρα;

Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να τοποθετήσετε φυτά αέρα;

Τα φυτά αέρα (Tillancia) έχουν γίνει πρόσφατα μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις των φυτών σε γλάστρες. και με καλό λόγο Υπάρχουν πάνω από 500 ποικιλίες από αυτά τα ανθισμένα πολυετή φυτά, δίνοντάς σας πολλές επιλογές. Εκτός από τα έντονα χρώματα και τα όμορφα σχήματα. κάνει επίσης αυτό το παχύφυτο ιδανική επιλογή για εσωτερικούς κήπους. Το γεγονός ότι τα φυτά του αέρα μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς χώμα (ναι, έτσι είναι) σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε πολλές δημιουργικές ιδέες σχετικά με το πού να τα φυτέψετε σε εσωτερικούς χώρους. Μπορούν εύκολα να επιβιώσουν στον αέρα από το περιβάλλον τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο στο πότισμα όλη την ώρα.

Πού μπορείτε να τοποθετήσετε μια ανεμογεννήτρια στο σπίτι; Τα περβάζια παραθύρων κουζίνας, οι καθρέφτες μπάνιου, τα terrarium, τα δοχεία τοπίου, οι κάθετοι κήποι και η ξύλινη επένδυση είναι πολύ δημοφιλή. Εάν θέλετε να εκθέσετε σε έναν μεγάλο χώρο όπως μια είσοδο ή διάδρομο Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διακοσμητικά βάζα και κρεμαστά καλάθια. Ή μπορείτε να το βάλετε στον χώρο του γραφείου σας ή στο τραπέζι στο σαλόνι.

Η σωστή τοποθέτηση της ανεμογεννήτριας είναι εξίσου σημαντική με τη θέση της. με την επιλογή της σωστής θέσης για την ανεμογεννήτρια Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές απλές συμβουλές. σχετικά με την καλύτερη θέση και εμφανίστε το σε διαφορετικές τοποθεσίες του σπιτιού.

Εδώ είναι μερικά καλά μέρη για να τοποθετήσετε φυτά αέρα γύρω από το σπίτι σας:

1. Παράθυρο κουζίνας

Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά έχουν αρκετό φως για φωτοσύνθεση. Το παράθυρο της κουζίνας είναι ένα από τα πιο παραμελημένα σημεία στη διακόσμηση. Μπορείτε να κρεμάσετε τα φυτά σας σε όμορφες κρεμάστρες ή να τα τοποθετήσετε σε όμορφα δοχεία που μπορούν να εμφανιστούν στο ντουλάπι της κουζίνας.

Το σχέδιο πτήσης σας αρέσει στον πρωινό και απογευματινό ήλιο. Φροντίστε λοιπόν να πάρετε Σας προτείνουμε ένα παράθυρο κουζίνας γιατί μπορείτε να απολαύσετε τα φυτά σας ενώ μαγειρεύετε ή πλένετε τα πιάτα.

Τοποθετήστε ένα φυτό αέρα κοντά στο παράθυρο της κουζίνας και απολαύστε τη θέα ενώ μαγειρεύετε.

2. Καθρέφτης μπάνιου

Εάν ξυπνάτε νωρίς το πρωί και αφιερώνετε πολύ χρόνο στο μακιγιάζ Αυτή η ιδέα μπορεί να είναι για εσάς. Η τοποθέτηση ενός στεγνωτηρίου στον καθρέφτη του μπάνιου σας θα δώσει ώθηση στη ματαιοδοξία σας. Και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια όμορφη διακόσμηση.

Οι καθρέφτες είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο σας και να τον κάνετε πιο ευρύχωρο. Αντί να τοποθετείτε λουλούδια ή διακοσμητικά σε αυτές τις επιφάνειες Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο; Οι μονάδες αέρα είναι ιδανικές για αυτό το σκοπό καθώς δεν χρειάζονται σχεδόν καμία συντήρηση και συντήρηση.

Τα φυτά αέρα μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χώρο του μπάνιου σας.

3. Κάθετη κηπουρική

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν κάθετο κήπο Οι εγκαταστάσεις αέρα είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το έργο. Έχουν μικρό ριζικό σύστημα που προσκολλάται εύκολα στις επιφάνειες χωρίς να προκαλεί ζημιά ή ακαταστασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα φυτά στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας σας ή στον διακοσμητικό κήπο σας για να δημιουργήσετε έναν κρεμαστό κήπο.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση φυτών αέρα για κάθετη κηπουρική είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο και τη σύνθεση όποτε θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά φυτά ή να τα ομαδοποιήσετε σε ένα ωραίο βάζο. Εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τον διαθέσιμο χώρο.

4. Φυσικά δοχεία

Αν ψάχνετε για περισσότερη διακόσμηση Τα φυτά αέρα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα φυσικά δοχεία. Η τοποθέτηση αυτών των φυτών εσωτερικού χώρου στα φυσικά τους δοχεία μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία στον κήπο. Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο είναι καθαρό και έχει αρκετό χώρο αναπνοής για να αναπτυχθεί σωστά το φυτό σας.

Θυμηθείτε ότι τα φυτά του αέρα μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα. Επομένως, αποφύγετε τη χρήση δοχείων με καπάκι ή άλλους τύπους επικαλύψεων. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα βάζα Βεβαιωθείτε ότι το βάζο έχει αρκετές τρύπες ή τρύπες στα πλάγια για αέρα.

5. Καλάθια και κρεμαστά βάζα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν κρεμαστό κήπο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτά αέρα σε όμορφα καλάθια και βάζα. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση αυτών των δοχείων είναι ότι έχουν βολικές λαβές που τα καθιστούν εύκολη τη μεταφορά τους στο σπίτι.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση κρεμαστά καλάθια και βάζα για αερόφυτα είναι ότι μπορείτε να τα μετακινήσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο όπως χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να μείνετε σε ένα μέρος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν θέλετε να επιδείξετε τη μοναδική σας συλλογή φυτών.

Τα φυτά αέρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κρεμάσετε καλάθια και βάζα.

6. Διακοσμητικά βάζα

Αν έχετε ήδη διακοσμητικά ή κήπο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτά αέρα. Θα πρέπει να προσθέσετε πέτρες ή βότσαλα στον πάτο του αγγείου. Γεμίστε με χώμα και τοποθετήστε το φυτό σας από πάνω.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση διακοσμήσεων για φυτά αέρα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε ξεχωριστά δοχεία. Αν έχετε λίγα βάζα και φυτά Μπορείτε να τα εμφανίσετε τριγύρω. σπίτι χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα

7. Χαλικοφυτείες

Η τοποθέτηση φυτών αέρα σε έναν κήπο με βότσαλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και υφή στο σπίτι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δοχεία στο μπάνιο, την κουζίνα ή το σαλόνι. Επειδή είναι κατάλληλο για την εμφάνιση φυτών αέρα στο τραπέζι.

Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση ενός κήπου με χαλίκια είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμα του τόσο συχνά. Επειδή το έδαφος σε αυτά τα φυτά είναι ξηρό. Χρειάζεται λοιπόν να ποτίζετε τα φυτά σας μόνο μία ή δύο φορές το μήνα.

8. Σκηνή μπάνιου

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε φυτά για αερισμό σε εσωτερικούς χώρους. Η οθόνη του μπάνιου είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό το σκοπό. Θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα μικρό δίσκο και να αφήσει το φως του ήλιου να εισέλθει στο δωμάτιο.

Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση αυτής της οθόνης είναι ότι αυτά τα φυτά απαιτούν πολύ λίγο ηλιακό φως. Στις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς προβλήματα ή προβλήματα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε κοντά στην περιοχή του ντους για να προσθέσετε μια τελευταία πινελιά στο μπάνιο σας.

9. Tablet Terrarium

Αν ψάχνετε για κάτι με vintage ελκυστικότητα. Ένα επιτραπέζιο terrarium είναι τέλειο για τα αερόφυτα σας. Αυτά τα δοχεία δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμητικά. Υπάρχουν όμως και πολλά σχήματα και μεγέθη για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση ενός tablet terrarium είναι ότι δεν χρειάζεστε χώμα ή υπόστρωμα. Απλά πρέπει να βάλετε μερικές πέτρες ή βότσαλα σε αυτό. Συνεχίστε με τον ανεμόμυλο σας. και είσαι έτοιμος να φύγεις Αν θέλεις να δείχνεις ξεχωριστός Μπορείτε να προσθέσετε βρύα στο έδαφος.

Εάν θέλετε να κανονίσετε ένα tablet terrarium, φροντίστε να συμπεριλάβετε φυτά αέρα.

10. μεταλλικό φυτικό πλαίσιο

Στο παρελθόν, μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μεταλλικές πέργκολες για να κρεμάσετε συνθέσεις λουλουδιών. Αλλά ξέρατε ότι αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση φυτών αέρα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους;

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση μεταλλικών πέργκολων δέντρων είναι ότι διαθέτουν ένα κλιπ στο επάνω μέρος που διευκολύνει το κρεμάσιμο οπουδήποτε στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάτρηση ή οτιδήποτε άλλο όταν εμφανίζετε αυτά τα φυτά.

11. εργοστάσιο σκυροδέματος

Αν ψάχνετε για εμπορευματοκιβώτια βαρέως τύπου. Οι ζαρντινιέρες σκυροδέματος είναι μια καλή επιλογή για αυτό το σκοπό. Πρέπει να επιλέξετε τον σωστό τύπο δοχείου ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Ακολουθεί προσθήκη χώματος ή υποστρώματος στον πυθμένα. Και τέλος τοποθετήστε τα αερόφυτα σας στο δοχείο.

Το καλύτερο με τη χρήση φυτευτών σκυροδέματος είναι ότι είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν θέλετε να εμφανίζονται τακτικά σε όλο το σπίτι. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στο αίθριο ή στον κήπο σας χωρίς προβλήματα και να διαρκέσουν περισσότερο από άλλους τύπους δοχείων από διαφορετικά υλικά.

12. επιτοίχια

Η τοποθέτηση φυτών αέρα σε βάσεις τοίχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και υφή στο σπίτι σας. Αυτά τα αγγεία δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμημένα. Υπάρχουν όμως και διάφορα σχήματα και μεγέθη. μαζί ανάλογα με τις ανάγκες σας επίσης

Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση μιας βάσης τοίχου είναι ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες ή τίποτα. Αυτές οι έτοιμες ζαρντινιέρες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα γύρω σας φυτά αέρα. το σπίτι είναι πολύ εύκολο

τελευταία λέξη

Τα φυτά αέρα υποτίθεται ότι φέρνουν ειρήνη στο σπίτι σας. Αν ψάχνετε για διαφορές όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση. Η τοποθέτηση φυτών αέρα σε κατάλληλα δοχεία μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Οι άνθρωποι τείνουν να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε λουλούδια σε δοχεία από άλλα είδη, λόγω της ομορφιάς τους που προσθέτει στην αισθητική αξία ενός ακινήτου.

Ανεξάρτητα από το πού τοποθετείτε τα φυτά αέρα ή τα δοχεία σας. εύκολο στη συντήρηση Φροντίστε να κρατάτε τα αερόφυτα σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και να τα ποτίζετε συχνά. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα όμορφα παραδείγματα,

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *