Οδηγός αρχαρίων για το καλύτερο έδαφος για το Fiddle Leaf Fig 2022

Οδηγός αρχαρίων για το καλύτερο έδαφος για το Fiddle Leaf Fig 2022

Μεταφυτέψτε ένα φύλλο σύκου σε μια μεγάλη μοντέρνα γλάστρα, το Ficus lyrata L.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ.

Σύκα Λυράτα Το σύκο με φύλλα βιολιού είναι ένα τροπικό φυτό ιθαγενές στα πεδινά τροπικά δάση της Δυτικής Αφρικής. Βρέθηκε κατά μήκος της ακτής μεταξύ Καμερούν και Σιέρα Λεόνε. Πολύ δημοφιλές ως εξαιρετικό κομμάτι statement για εσωτερικούς χώρους που είναι εύκολο να διαδοθεί.

Ωστόσο, η φροντίδα των φύλλων σύκου του βιολιού είναι λίγο δύσκολη. Είμαι εδώ για να σας πω από προσωπική εμπειρία ότι αυτό το φυτό δεν είναι τόσο περίεργο όσο θα περίμενε κανείς.

Αυτό το εργοστάσιο Goldilocks έχει ειδικά Περιβάλλον Περιέχει έδαφος με κατάλληλη υγρασία, αποστράγγιση και αερισμό.

Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μου για αγορά. Καλύτερο χώμα για Φύλλα Σύκα.

Καλλιέργεια φύλλων βιολιού σύκων σε εσωτερικούς χώρους

Η καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους σας επιτρέπει να μιμηθείτε έναν υγρό φυσικό βιότοπο. Το καλό έδαφος είναι το κλειδί για τη μέγιστη αντοχή των ριζών σε φυτά σε γλάστρες. ειδικά αν σου αρέσει Σύκα Λυράτα να μεγαλώσει σε ένα εντυπωσιακό βιολί

Το φυτικό έδαφος έχει τέσσερις κύριες λειτουργίες:

● Καλύψτε το ριζικό σύστημα και στερεώστε το φυτό στη θέση του.

● Προωθεί την υγιή ανάπτυξη παρέχοντας βιταμίνες και μέταλλα που θρέφουν τις ρίζες.

● Αφήστε την ανταλλαγή οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα μέσα στην κατσαρόλα.

● Διανείμετε νερό σε όλο το ριζικό δίκτυο.

Παρόλο που έχει τη φήμη του επιλεκτικού. Όμως το βιολί φεύγει μπορώ εύκολο στη συντήρηση Αυτά τα φυτά ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Πρέπει να αποδώσετε σεβασμό στην Αυτού Μεγαλειότητα. παρέχοντας μια κατάλληλη βάση για τις ρίζες τους Θα ανταμειφθείτε με ένα ζωντανό γλυπτό εσωτερικού χώρου που δεν απαιτεί πολλή συντήρηση. υψηλό σύγχρονο

Το καλύτερο πήλινο φιλμ για φύλλα βιολιού

Μεταφυτέψτε ένα φύλλο σύκου σε μια μεγάλη μοντέρνα γλάστρα, το Ficus lyrata L.

ευπαθή στη σήψη των ριζών Τα φύλλα του βιολιού χρειάζονται αργιλώδες έδαφος που στραγγίζει καλά. Τα σύκα βιολιού απολαμβάνουν την ανάμειξη δοχείων συγκράτησης υγρασίας με πολλή οργανική ύλη πάνω από ξηρά, αμμώδη υποστρώματα. Το έδαφος πρέπει να είναι αρκετά χαλαρό για σωστή κυκλοφορία του αέρα και ανεμπόδιστη ανάπτυξη των ριζών.

Η εύρεση της σωστής ισορροπίας εδάφους με καλή στράγγιση και πλούσιο σε υγρασία απαιτεί λίγη τεχνογνωσία.

Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο χώμα για σύκα με φύλλα βιολιού. Διατίθεται διαδικτυακά και σε όλους τους παιδικούς σταθμούς. Αυτό το προαναμεμιγμένο χώμα είναι ιδανικό για όσους έχουν λίγα φυτά ή περιορισμένο χώρο αποθήκευσης.

Αγοράζοντας ποιοτικό χώμα από έναν αξιόπιστο προμηθευτή σας δίνει αυτό που πληρώνετε. Βασικά συστατικά των συστατικών Biddle Leaf Potting:

● Αποχέτευση

● Διατηρεί την υγρασία.

● εξαερισμός

● πρόληψη ασθενειών

Θέλετε να ανακατέψετε τα δικά σας φύλλα συκής;

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε ένα μείγμα που να πληροί τα πρότυπα και τον προϋπολογισμό σας. Δοκιμάστε να φτιάξετε το δικό σας μείγμα γλάστρας.

Είμαι μεγάλος υποστηρικτής αυτού. Προσαρμόστε το μείγμα σας όπως χρειάζεται και καλλιεργήστε οποιοδήποτε είδος φυτού εσωτερικού χώρου. Είναι μια ικανότητα που την αποκτάς εύκολα με υπομονή και προσεκτική προσοχή.

Αφού κατακτήσετε την τέχνη των μέσων οικιακής καλλιέργειας. Θα έχετε επιτέλους έναν λόγο να πειραματιστείτε με τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία οργανικής ύλης για να διατηρήσετε το έδαφος πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. αύξηση του αέρα και της αποστράγγισης και προστατεύουν το ριζικό σύστημα από ασθένειες. Μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικούς τύπους μειγμάτων για γλάστρες εσωτερικού χώρου. μαζί για να δημιουργήσετε το μείγμα σας.

Πλεκτό καλάθι Blumac από θαλάσσιο χόρτο για αποθήκευση.

DIY Έδαφος Φύτευσης Φύλλων Συκής

Τις μέρες που τα υλικά είναι λιγοστά Χρησιμοποιώ δύο προϊόντα: ένα υψηλής ποιότητας υπόστρωμα εσωτερικού χώρου και ένα μείγμα κάκτων/παχύφυτου. Προτιμούν επίσης ένα μέσο γρήγορης αποστράγγισης που είναι ευάερο και ευδιάκριτο.

Προσθέστε 1 μέρος υποστρώματος σε 2 μέρη μείγματος κάκτου.Αυτό θα σας επιτρέψει να αναμίξετε τα φύλλα του βιολιού χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε όλα τα συστατικά ξεχωριστά.

Η συκιά σας χρειάζεται πολλά συστατικά για να παρέχει την καλύτερη βάση για μακροπρόθεσμη ευεξία.

Λάβετε υπόψη ότι τα σύκα με φύλλα βιολιού προτιμούν το έδαφος με ουδέτερο pH (δηλαδή, ένα εύρος pH 5,5 – 6), έτσι ώστε το φυτό σας να μην αρέσει καθόλου από το μείγμα. που προκαλούν το επίπεδο pH στο έδαφος σας να αλλάξει δραστικά. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι η συνταγή μου για χαρούμενα, υγιή φυτά:

● 1 μερίδα υψηλής ποιότητας υλικά φύτευσης.

● Αποχετευτικό 2 μέρη

● Παράγοντας συγκράτησης υγρασίας 1 μέρος

● ½ μέρος τύρφης κηπευτικών

Υψηλής ποιότητας μείγμα φύτευσης

Το κανονικό χώμα κήπου δεν είναι κατάλληλο για φυτά σε γλάστρες καθώς συμπιέζεται εύκολα στο δοχείο. Αυτό θα συνθλίψει τις ρίζες και θα τις κάνει πιο ευαίσθητες σε παράσιτα και ασθένειες.

Υψηλής ποιότητας μείγμα γλάστρας χωρίς χώμα. Αν και μπορεί να μοιάζουν με το ίδιο υλικό σε σύγκριση μεταξύ τους.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά Θα παρατηρήσετε ότι τα υλικά στην κατσαρόλα θα γίνουν πιο ελαφριά και πιο αραιά. Αυτά είναι συνήθως ένα μείγμα καλού κομπόστ και πορώδους υποστρώματος όπως τύρφη και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χούμο.

Αποχέτευση-απορροή

Η αποστράγγιση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τα μείγματα σύκων εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να βελτιώσετε την ικανότητα του εδάφους να απελευθερώνει νερό προσθέτοντας χύμα υλικό στο μείγμα υποστρώματος. Αυτό δημιουργεί ένα κενό από το οποίο μπορεί εύκολα να περάσει το νερό.

Ο αγαπημένος μου παράγοντας αποστράγγισης είναι τα τσιπς φλοιού και ο περλίτης. Αυτά είναι αρκετά ελαφριά για να βοηθήσουν τις ρίζες να αναπτυχθούν καθώς σπάει το έδαφος. Ο περλίτης είναι ελαφρώς αλκαλικός. Ο αποσυντιθέμενος φλοιός είναι ελαφρώς όξινος.

Θέλω λοιπόν να συνδυάσω 1 μέρος μαζί για να φτιάξω τον παράγοντα αποστράγγισης μου. Ανάλογα με τα άλλα συστατικά που έχω, θα αλλάξω τις αναλογίες όπως απαιτείται για να προωθήσω τη σωστή ισορροπία του pH.

υγρασία

Ως φυτό που αγαπά την υγρασία Το σπιτικό σας μείγμα γλάστρας θα πρέπει να περιέχει ένα μείγμα που απορροφά την υγρασία και διατηρεί το γύρω χώμα ελαφρώς υγρό.

Προτιμώ το κομπόστ γιατί έχει πιο ουδέτερο pH. (Θυμηθείτε ότι αυτά τα πρόσθετα θρεπτικά συστατικά παραμένουν στο έδαφος. Επομένως, μην κάνετε λίπανση για ένα μήνα μετά τη φύτευση του νέου σας φύλλου σύκου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σάπια φύλλα φλοιού. βερμικουλίτης ή τον Πιτ Μος αντ’ αυτού. Ο βερμικουλίτης είναι εξαιρετικός για το χώμα συκιάς γιατί λειτουργεί ως αποχέτευση και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας.Ωστόσο, ο περλίτης είναι πιο αλκαλικός. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε ανάλογα το μείγμα εδάφους.

έλεγχος μούχλας

Η τύρφη κηπευτικών είναι αδιαπραγμάτευτη προσωπικά γιατί έχει τόσα πολλά οφέλη. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει το pH του εδάφους αλλά αυξάνει και τον αριθμό των ωφέλιμων μικροοργανισμών. απορροφούν την υπερβολική υγρασία και την πρόληψη της νόσου των φύλλων συκής

Η αναζήτηση μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη ανάλογα με την τοποθεσία σας. Μπορείτε όμως να τα βρείτε και στο διαδίκτυο. Η επικοινωνία με τους προμηθευτές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε την αύξηση των τιμών και να αποκτήσετε πολλά από αυτά τα είδη.

Εικόνα εδάφους για φύλλα Saw Hansa

Είτε έχετε συκιά Home Depot είτε καλλιεργείτε τη δική σας, δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να βάλετε το πολύτιμο φυτό σας σε επικίνδυνο έδαφος.

Η σωστή ανάμιξη του εδάφους σας την πρώτη φορά θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε αυτές τις συνήθειες από το να προκαλέσουν ανεπιθύμητη βελτίωση του εδάφους.

Το χώμα που αποστραγγίζει γρήγορα την υγρασία κρατά τα βιολί χαρούμενα και υγιή. Θυμηθείτε να μην γονιμοποιήσετε τα σύκα με φύλλα βιολιού για τουλάχιστον ένα μήνα μετά την αναφύτευση. Και πρέπει να προσαρμόσετε την μπάλα του δέντρου ανά πάσα στιγμή.

Ρίξτε μια ματιά στις άλλες αναρτήσεις μου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φύλλο σύκου του βιολιού:

● Ασθένεια των φύλλων συκής.

● Πώς να κλαδέψετε μια συκιά με φύλλα βιολιού.

● Φύλλο βιολιού Το σύκο είναι ασφαλές για γάτες.

● Απαιτήσεις φωτός του φύλλου βιολιού σύκο.

● Σγουρά φύλλα συκής.


Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους, Θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών, βοηθάτε το At Home With Who’s να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο και το κόστος λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Οι γάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *