10 εκπληκτικά μεγάλα φυτά κάκτων με ονόματα

10 εκπληκτικά μεγάλα φυτά κάκτων με ονόματα

Εάν αισθάνεστε ότι οι κάκτοι αναπτύσσονται σε σκληρά περιβάλλοντα της ερήμου ότι είναι στάσιμοι, κάνετε λάθος.Πολλά είδη κάκτων είναι κατάλληλα για κλίματα όπου άλλα φυτά είναι σκληρά και δεν ευνοούν να ευδοκιμήσουν. Ο κάκτος μπορεί να μεγαλώσει σε γιγάντια δέντρα όταν εκτεθεί στο φυσικό τους περιβάλλον. Μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια για να ωριμάσουν· άλλα, όπως το saguaro, χρειάζονται έως και 200 ​​χρόνια για να ωριμάσουν. Αλλά τελικά μεγαλώνουν όσο καιρό κι αν χρειαστεί.

Οι κάκτοι ποικίλλουν σε μέγεθος, σχήμα και βιότοπο. Ενώ πολλοί άνθρωποι συνδέουν τους γιγάντιους κάκτους με τα δάση, δεν είναι. Αλλά αναφέρεται ότι υπάρχουν και σε κήπους σπιτιών. Οι μεγάλοι κάκτοι εξακολουθούν να είναι τέλεια φυτά εσωτερικού χώρου επειδή αναπτύσσονται αργά. όταν μεγαλώσουν Μπορείτε να το μετακινήσετε. Ένα άλλο πράγμα σχετικά με τους μεγάλους κάκτους είναι ότι δεν απαιτούν πολλή φροντίδα και μπορούν να είναι τολμηροί και μοντέρνοι εάν τους δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης.

Δείτε αυτά τα δέκα υπέροχα είδη κάκτων που θα κάνουν την τέλεια προσθήκη στον κήπο σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε. Είτε θέλετε έναν μεγάλο κάκτο για να διακοσμήσετε τον κήπο σας. φυτά ομορφιάς εσωτερικού χώρου ή έναν όμορφο στύλο φράχτη Αυτοί οι κάκτοι θα σας βοηθήσουν.

1. Κάκτος Saguaro (Carnegia gigantea)

Ο κάκτος saguaro είναι ο μεγαλύτερος στις Ηνωμένες Πολιτείες και θεωρείται σύμβολο της Αμερικανικής Δύσης. Ο κάκτος μπορεί να αναπτυχθεί σε ύψος 40 ποδιών εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν.Ωστόσο, ο κάκτος μεγαλώνει με πολύ αργό ρυθμό. και το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης που παρατηρείται στα άκρα ή τα άνω άκρα. Μπορεί να χρειαστούν έως και 10 χρόνια για να αυξηθεί ένα εκατοστό σε ύψος ένα saguaro.

Ο κάκτος saguaro φτάνει τις έξι και μισή ίντσες ύψος μέχρι να φτάσει τα 70. Είναι καιρός να αρχίσετε να βλέπετε τις πολυαναμενόμενες ανθίσεις. Το saguaro θα συνεχίσει να παράγει γαλακτώδη λευκά άνθη με γλυκιά μυρωδιά ακόμα και όταν γερνάει. στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού Θα βρείτε λουλούδια για να διακοσμήσετε τον κήπο σας.

Το Saguaro είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεγάλα είδη κάκτων. και μπορεί να φτάσει περίπου τα 45 πόδια ύψος μέχρι την ηλικία των 200 ετών.

Σε ηλικία 95 έως 100 ετών, το saguaro μπορεί να φτάσει τα 15 έως 16 ίντσες ύψος και θα δείτε τα πρώτα του σταθερά μπράτσα. Ο κάκτος Saguaro ωριμάζει σε ηλικία 200 ετών και φτάνει τα 45 πόδια σε αυτή την ηλικία. Μερικοί μπορεί να έχουν πολλαπλά χέρια καθώς ωριμάζουν. και κάποιοι μπορεί να μην αναπτύξουν καν κλάδους Αν φυτέψεις τώρα ένα saguaro Δεν θα ζήσετε για να το δείτε να ωριμάζει. Αλλά εξακολουθείτε να είστε ευγνώμονες για κάτι για το οποίο θα σας θυμούνται τα εγγόνια σας.

2. Χρυσός Κάκτος Βαρελιού (Echinocactus crusoni)

όπως υποδηλώνει το όνομα Ο κυλινδρικός κάκτος είναι ένας άλλος μεγάλος κάκτος που μπορείτε να βρείτε τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το Dok Lamduan βρίσκεται συνήθως σε σπίτια και κήπους με κίτρινα λουλούδια. Έχει γίνει ένα δημοφιλές πρόσθετο σε πολλούς τομείς και είναι ευρέως περιζήτητο. Ο κάκτος με χρυσό βαρέλι είναι εξαιρετικά σπάνιος στη φύση, καθώς εξορύσσεται εδώ και χρόνια, αλλά όχι, δεν έχει εξαφανιστεί. Η δημοτικότητά του ως στολίδι κήπου συνεχίζει να αυξάνεται με όλο και περισσότερους ανθρώπους να το φυτεύουν.

Οι στρογγυλοί κάκτοι είναι η τέλεια προσθήκη σε αίθρια, θερμοκήπια και άλλους εσωτερικούς χώρους. Αλλά αυτοί οι κάκτοι θα ανθίσουν μόνο όταν τους μετακινήσετε σε εξωτερικούς χώρους. Επειδή ο κάκτος είναι δύσκολο να ανθίσει σε εσωτερικούς χώρους.

Το χρυσό βαρέλι είναι ένας κάκτος με λευκές τρίχες και κίτρινα άνθη..

Η αλόη βέρα καταγράφει ταχεία ανάπτυξη τα πρώτα χρόνια φύτευσης και πιο αργή μετά. τα πρώτα χρόνια Ο κάκτος θα αυξηθεί σε τρία πόδια ύψος και τρία πόδια σε διάμετρο. Θα χρειαστεί να φυτέψετε έναν κάκτο έως και δέκα χρόνια. Προτού φτάσουν τα 10 πόδια σε διάμετρο και ύψος, μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο όταν εκτεθούν σε συνθήκες παρόμοιες με το φυσικό τους περιβάλλον.

Η αλόη βέρα αναπτύσσεται σε ένα μίσχο με κίτρινα αγκάθια. Μπορείτε όμως να βρείτε και αλόη βέρα χωρίς αγκάθια. Το στέμμα έχει άσπρες αφράτες τρίχες στην κορυφή. Το χρυσό βαρέλι είναι το τέλειο αξεσουάρ για την ελκυστική του εμφάνιση και την τραχιά φύση του. Οι χρυσές αιχμές στη σφαίρα της δίνουν το σχήμα μαξιλαριού. Έχει το παρατσούκλι «μαξιλάρι της πεθεράς».

3. Κάκτος Totem Pole (Pachycereus schottii)

Ο πόλος τοτέμ είναι ένας αργά αναπτυσσόμενος κάκτος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αναπτυχθεί τελικά. Ο κάκτος του συλλόγου δεν είναι απαιτητικός. Κάνει διασκεδαστικό την καλλιέργεια στην αυλή σας και ιδανικό για αρχάριους κηπουρούς. Παράγει καρπούς με πράσινους μίσχους ακανόνιστου σχήματος με λίγα μεσογονάτια και παράξενα σχήματα φυμάτια. Το φυτό παράγει ένα μόνο μίσχο που διακλαδίζεται στη βάση και ψηλώνει σε κάθετους μίσχους.

Ο κάκτος του τοτέμ έχει συνήθως διάμετρο 6 ίντσες και έχει ασημί γυαλάδα. όταν μεγαλώσει πλήρως Ο κάκτος μεγαλώνει σε ύψος 10 έως 12 πόδια, καθιστώντας τον κάκτο πολύ εύκολο να αναπτυχθεί. Τα έντομα και τα ζωύφια δεν ενοχλούνται και μεγαλώνουν όμορφα αρκεί το νερό να μην πλημμυρίζει.

Ένα πράγμα που κάνει τον κάκτο totem pole μοναδικό είναι ότι κάθεται ανάμεσα στους κάκτους που ανθίζουν τη νύχτα. Τα άνθη εμφανίζονται στα τέλη της άνοιξης και παίρνουν ένα απαλό ροζ χρώμα. ανοίγει το σούρουπο και κλείνει την αυγή Αρκετοί όρθιοι βραχίονες αυξάνουν το μέγεθος. Κάνουν τέλειες διακοσμητικές οθόνες για τον κήπο. Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί χρησιμοποιώντας τα σε πισίνες και λιμνούλες. Μπορούν να λειτουργήσουν καλά σε ψηλούς τοίχους για κάποιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

4. Κάκτος Candelabra (Myrtillocactus Cochlear)

Ο κάκτος Candlestick είναι ένας άλλος μεγάλος κάκτος που μπορείτε να βρείτε στα βουνά στο φυσικό του περιβάλλον. Αυτός ο κάκτος συνήθως μεγαλώνει σε δέκα πόδια ύψος και δέκα πόδια πλάτος. όταν καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους σε σκληρές συνθήκες Ο κάκτος Candelabra μεγαλώνει σε ύψος 40 πόδια με πλάτος 25 πόδια, αλλά είναι μικρότερος όταν χρησιμοποιείται ως φυτό σε γλάστρα επειδή ελέγχετε την ανάπτυξη.

εκτός από το μέγεθος Θα αναγνωρίσετε αυτόν τον κάκτο από τα λουλούδια του σε σχήμα κυπέλλου που ανοίγουν με την ανατολή και κλείνουν με τη δύση του ηλίου. Αυτός είναι ένας βρώσιμος κάκτος, αν και ο καρπός είναι αρκετά όξινος.

Ο κάκτος Candelabra είναι ένα φυτό σε σχήμα χωνιού που φτάνει τα 40 πόδια ψηλό και παράγει λουλούδια από ελεφαντόδοντο.

Εκτός από την ανάπτυξη σε λόφους Οι κάκτοι κοσμούν επίσης βραχόκηπους και φυλλώματα. Είναι φυτό ανθεκτικό στην ξηρασία που διατηρείται πολύ εύκολα. Αλλά αυτός ο τύπος κάκτου είναι μοναδικός στο ότι ευδοκιμεί όταν δέχεται άφθονο νερό, ειδικά το καλοκαίρι.

Candelabra, ένας κάκτος αξιοθαύμαστος από όλες τις πλευρές. Έχει όμορφο σχήμα κώνου, ιβουάρ λουλούδια, σκούρα πράσινα κλαδιά και έναν χαρακτηριστικό ξυλώδη κορμό. Τα κλαδιά του έχουν έξι έως οκτώ δόντια. Κάθε τμήμα έχει αγκάθια στο κέντρο που περιβάλλονται από κοντές αιχμές. Τα λευκά άνθη που μοιάζουν με κύπελλο εμφανίζονται στα τέλη της άνοιξης με αρχές του καλοκαιριού. Ο κάκτος αναμιγνύεται καλά με άλλα παχύφυτα στον κήπο, συχνά συμπληρώνοντας βραχόκηπους ή υπερυψωμένους κήπους.

Ο κάκτος Golden milk μεγαλώνει σε μεγάλες συστάδες που είναι ιδανικές για μεγαλύτερα είδη κάκτων. Άλλοι αποκαλούν αυτόν τον κάκτο ασβέστη ενώ άλλοι τον αποκαλούν κάκτο κίτρινου πύργου. Όλα τα ονόματα ταιριάζουν σε αυτόν τον κάκτο που φτάνει τα τρία πόδια σε ύψος. Οι πυράντοχες μπάλες είναι επομένως ιδανικές για την προστασία του εδάφους από κινδύνους πυρκαγιάς.

Μην συγχέετε τον κάκτο με τον χρυσό φλοιό. αν και είναι σχεδόν ίδια Ο μεγαλύτερος παράγοντας διαφοροποίησής τους είναι ότι οι χρυσές μπάλες ξεκινούν σφαιρικές και γίνονται κιονοειδείς καθώς μεγαλώνουν. Είναι τέλεια φυτά για αρχάριους κηπουρούς γιατί αναπτύσσονται εύκολα σε ζεστά κλίματα αρκεί να είναι σκιασμένα.

Αυτός ο όμορφος κάκτος έρχεται με ανοιχτό κίτρινες τρίχες που έχουν απαλή λάμψη. αν υπάρχει αρκετός χώρος Το φυτό θα φτάσει σε ύψος 24 ίντσες και πλάτος 4 ίντσες, αλλά το μέγεθός του μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα μεγαλώνοντάς το σε γλάστρα.

6. Mexican Valley Post Cactus (Pachycereus marginatus)

Το όνομα ‘Fence Post’ είπε ήδη ότι πρόκειται για γιγάντιο κάκτο. Οι μεξικανικοί στύλοι φράχτη μπορούν να φτάσουν τα 16 πόδια ψηλά. Επίσης παράγουν μεμονωμένους μίσχους με διάμετρο τρεις έως οκτώ ίντσες. Οι ακτινωτές ράχες έχουν χρώμα κίτρινο έως γκρι. Η αλόη βέρα μεγαλώνει σε σχήμα πράσινου δέντρου. Αναπτύσσονται σε στήλες και μοναχικά.

Ο μεξικανικός κάκτος με φράχτη χρησιμοποιείται συχνά ως ζωντανός φράκτης σε εξωτερικούς κήπους.

Αυτός ο όμορφος κάκτος είναι τέλειος ως φράκτης για τον κήπο σας. Στην πραγματικότητα, οι Μεξικανοί το χρησιμοποιούν ως φράχτη κατοικιών λόγω της όρθιας ανάπτυξής του και του κομψού σχήματος στήλης. Ονομάστηκε «στύλος φράχτη» επειδή πολλοί Μεξικανοί το χρησιμοποιούν ως στύλο φράχτη. Ο κάκτος διακοσμεί τον κήπο σας με όμορφες κολώνες. Υπάρχουν όμως και όμορφα λουλούδια που εμφανίζονται στα μέσα και στις αρχές της άνοιξης.

Για να διατηρήσετε τον μεξικάνικο φράκτη κάκτο να αναπτύσσεται καλά Πρέπει να ποτίζετε συχνά. Ειδικά όταν έξω κάνει πολύ ζέστη. Το φυτό δεν του αρέσει ο παγετός, γι’ αυτό προστατέψτε τις μύτες με φελιζόλ. Εάν θέλετε ένα δραματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας. Φυτέψτε το κοντά σε τοίχο με έντονα χρώματα. Αυτός ο κάκτος είναι ένας κάκτος σχετικά χαμηλής συντήρησης που κάνει καλά όταν φυτεύεται στην έρημο ή στις τροπικές περιοχές.

7. Κάκτος καουμπόη (Euphorbia acruensis)

Ο κάκτος καουμπόη, γνωστός και ως ευφορβία, είναι ένα σπάνιο στολίδι ενός παχύφυτου. Δεν είναι αληθινοί κάκτοι, όμως. Αλλά εξακολουθεί να είναι σε θέση να παράγει τα μεγαλύτερα είδη φυτών εσωτερικού χώρου στην οικογένεια των κάκτων. Όπως και άλλοι κάκτοι Το Cowboy είναι εύκολο να αναπτυχθεί και να φροντιστεί.

Δεν χρειάζονται πολύ από τον χρόνο σας αρκεί να έχουν αρκετό φως και νερό όταν στεγνώσουν. Τα αργά αναπτυσσόμενα φυτά θα τα πάνε καλά σε εσωτερικούς χώρους αρκεί να έχουν αρκετό φως και αερισμό. Αυτό το φυτό έχει εξαιρετικές αρχιτεκτονικές ιδιότητες σε μικτές φυτεύσεις όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους.

Ο κάκτος Cowboy είναι φυτό χαμηλής συντήρησης. Αναπτύσσεται έντονα με αρκετό φως και αερισμό.

Ο κάκτος καουμπόη θαμπώνει κάθε κηπουρό με το όμορφο βαθύ πράσινο χρώμα του και το όμορφο όρθιο σχήμα του. Όταν είναι χαρούμενο, το φυτό μπορεί να φτάσει σε ύψος 1,5 μέτρο. Προσέξτε τον λευκό χυμό του φυτού καθώς μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και τα μάτια. Αποφύγετε την καλλιέργεια κάκτου καουμπόη σε εσωτερικούς χώρους εάν έχετε παιδιά και κατοικίδια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αιχμές και ο γαλακτώδης χυμός μπορεί να είναι επικίνδυνοι.

8. γέρος κάκτος (Cephalocereus senilis)

Το Elderberry είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κάκτους που θα βρείτε σε κήπους και δάση. Η δημοτικότητά του μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο κάκτος του Old Man πολλαπλασιάζεται εύκολα με σπόρους και μοσχεύματα. Ο γέρος ψηλώθηκε και έχτισε μια κολόνα. Έχει μακριά κλαδιά καλυμμένα με μακριές, τριχωτές τρίχες που μοιάζουν σχεδόν με γένια. Από εδώ πήρε και το όμορφο όνομά του. Ο κάκτος ταξινομείται ως μεγάλος κάκτος. καθώς μπορεί να φτάσει τα 49 πόδια σε ύψος όταν χρησιμοποιείται ως φυτό εξωτερικού χώρου. όταν φυτεύεται σε γλάστρα Οι παλαιότεροι κάκτοι αναπτύσσονται πιο αργά. αλλά ακόμα όμορφο

Ο κάκτος Old Man έχει άσπρες τρίχες και παράγει λευκά έως ροζ άνθη όταν φτάσει τα 20 πόδια ύψος.

Οι λευκές τρίχες που κάλυπταν το σώμα του όχι μόνο έκαναν τον κάκτο του γέρου να φαίνεται ελκυστικός. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες ομορφιές. Καταπλήσσει τον καλλιεργητή με όμορφα λουλούδια που ξεπηδούν από τα όμορφα σαρκώδη στελέχη. Μόλις ο κάκτος φτάσει τα 20 πόδια, αρχίζει να παράγει όμορφα λουλούδια που συνήθως βγαίνουν τη νύχτα. Τα πολύχρωμα λουλούδια είναι ροζ εξωτερικά και λευκά εσωτερικά. όταν μεγαλώσει πλήρως Ο κάκτος παράγει ροζ-κόκκινο καρπό καλυμμένο με κίτρινες τρίχες. Τα φυτά κάκτων μπορούν να φυτευτούν σε τσαμπιά για να επωφεληθούν από την ομορφιά τους.

Μικροί και μεγάλοι κάκτοι καλύπτονται με λευκές τρίχες. Ενώ τα παλαιότερα φυτά κάκτων έχουν τρίχες στο τέλος του στελέχους. Αν και το γούνινο παλτό φαίνεται ελκυστικό και ευχάριστο στην αφή. Αλλά μην μείνετε μακριά από αυτές τις τρίχες, γιατί έχουν πολύ μυτερά αγκάθια κάτω από το μαλλί.

9. Eve’s Needle Cactus (Astrocylindrobundia subulata)

Μην αφήσετε το όνομα να σας ξεγελάσει, αυτό είναι ένα φυτό σε μέγεθος βελόνας. Οι βελόνες Eve είναι ιδανικές για μεγάλους κάκτους. Επειδή μπορεί να φτάσει τα 13 πόδια σε ύψος και 10 πόδια πλάτος όταν εκτίθεται στο φυσικό του περιβάλλον. Το φυτό έχει φύλλα που μοιάζουν με φύλλα και πρασινοκίτρινα φύλλα που μεγαλώνουν έως και πέντε ίντσες καθώς ο κάκτος ωριμάζει.

Το Eve Needle πήρε το όνομά του από τα πολλά ψηλά, αιχμηρά αγκάθια που φυτρώνουν στον κορμό του. δενδρύλλιο χωρίς αγκάθια Αλλά τα μεγαλύτερα δέντρα είναι γεμάτα κιτρινοκόκκινα και βελονοειδή αγκάθια. Οι βελόνες της παραμονής παράγουν κυλινδρικά σκούρα πράσινα φύλλα. Αυτός ο κάκτος ανθίζει σπάνια. Τα άνθη παράγουν στρογγυλούς, χοντρούς και αγκαθωτούς καρπούς. Βρώσιμα φρούτα μήκους έως 10 cm.

Αποφύγετε την καλλιέργεια βελόνων σε εσωτερικούς χώρους σε σπίτια γεμάτα παιδιά και κατοικίδια. Τα αγκάθια μπορεί να είναι επιβλαβή για το δέρμα και τα ρούχα.Το φυτό είναι ανθεκτικό στην ξηρασία και κατάλληλο για σειρές. Λειτουργεί καλά σχεδόν σε όλες τις συνθήκες εκτός από τον κρύο καιρό. νερό τακτικά Προσοχή όμως να μην ποτίζετε πολύ για να μην σαπίσετε.

10. κάκτος σωλήνων οργάνων (Lemyriocereus durperi)

Ο κάκτος με σωλήνες οργάνων αναπτύσσεται σε μακριούς μίσχους που μοιάζουν με λουκάνικο. Ονομάζονται όργανα σωλήνα λόγω του μεγάλου αριθμού κλαδιών που μοιάζουν με τους σωλήνες ενός εκκλησιαστικού οργάνου. Ο κάκτος είναι ένα ψηλό πολυετές φυτό με πολλούς ραβδωτούς μίσχους που διακλαδίζονται πάνω από το έδαφος. Ο κάκτος των οργανοσωλήνων μεγαλώνει σε ύψος 30 πόδια με συστάδες πλάτους 30 ποδιών. Η αργή ανάπτυξη τους κάνει να φαίνονται μικροσκοπικοί στους περισσότερους κήπους. Αλλά η ομορφιά τους λάμπει κατά παραγγελία.

Ο κάκτος με σωλήνες οργάνων έχει πολλά μακριά στελέχη που φτάνουν τα 30 πόδια σε ύψος.

Αυτός ο κάκτος παρέχει μια όμορφη λάμψη που συνήθως ανθίζει το βράδυ. Η περίοδος ανθοφορίας των αγκάθων του οργάνου είναι την άνοιξη. Τα χρώματα του κάκτου περιλαμβάνουν μωβ, λευκά και ροζ πέταλα. Λόγω της ομορφιάς τους, κάνουν τέλειες προσθήκες σε κάθε κήπο της πίσω αυλής. Μπορείτε επίσης να το καλλιεργήσετε ως υπερυψωμένο κήπο ή φράχτη. Τα πάνε καλά στον ήλιο και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες του χειμώνα.

Ο κάκτος με κεφαλή οργάνου και άλλα παρόμοια είδη δεν είναι μόνο όμορφοι, αλλά και λόγω της ομορφιάς τους. Παράγουν επίσης νόστιμα φρούτα που αγαπά η φυλή. Τα κόκκινα φρούτα τους είναι πολύ ζουμερά και γλυκά. Ο κάκτος είναι φυτό αργής ανάπτυξης. Έτσι μεγαλώνουν καλά σε δοχεία όταν είναι μικρά πριν μετακομίσουν στον κήπο. Χρειάζονται επαρκές πότισμα. Αλλά δεν πρέπει να ποτίζετε πολύ.

συνοψίζω

Είτε σας αρέσουν οι κάκτοι μεγάλοι, ψηλοί ή μικροί, είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε κήπο του σπιτιού. Η ομορφιά του ξεκινά από τα στελέχη μέχρι τα όμορφα λουλούδια που στολίζουν τον κήπο σας με ζωντανές αποχρώσεις. Παράγει νόστιμα φρούτα που μπορείτε να απολαύσετε κάθε φορά που μεγαλώνουν.

Οι μεγαλύτεροι κάκτοι μπορεί να παρουσιάσουν καθυστέρηση στην ανάπτυξη στην αρχή. Αλλά τελικά θα ωριμάσει και θα φτάσει στο σωστό μέγεθος. Φροντίστε να παρακολουθείτε το φυσικό τους περιβάλλον και δεν θα σας απογοητεύσουν. Είναι ένα τέλειο φυτό για αρχάριους κηπουρούς καθώς δεν απαιτεί πολλή φροντίδα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αγνοήσουν αλλά εξακολουθεί να κάνει καλά

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *