Alocasia Frydek Care – Green Velvet Plant (Συμβουλές φροντίδας και κοινά παράσιτα)

Frydek Alocasia

Σε αυτόν τον οδηγό φροντίδας του Alocasia Frydek, καλύπτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Alocasia Frydek και τις καλύτερες συμβουλές φροντίδας.

Frytech Alocasia

Το Alocasia micolitziana ή Alocasia frytek, γνωστό και ως Alocasia green velvet, είναι εγγενές στη Νοτιοανατολική Ασία και είναι γνωστό για την όμορφη εμφάνισή του.

Αυτή είναι μια όμορφη ποικιλία Alocasia που έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με τα χρόνια.

Αυτά τα φυτά κάνουν όμορφα και μοναδικά φυτά εσωτερικού χώρου και κήπου με τα σκούρα πράσινα φύλλα τους και τις λευκές πλευρικές φλέβες που απλώνονται στις παχιές, βελούδινες λεπίδες των φύλλων.

Όπως και με άλλες Alocasias, η διατήρηση αυτών των πανέμορφων πράσινων βελούδινων φυτών στα καλύτερά τους μπορεί να είναι πρόκληση.

Τι είναι το Alocasia Frydek;

Alocasia Micholitziana ‘Frydek’ είναι ένα υπέροχο φυτό του γένους Alocasia Υπάρχουν περισσότερα από 70 είδη Alocasia, καθώς και η ομορφιά τους. αρακία Μέλη της οικογένειας των φυτών Alocasia wendii, Alocasia poly και Zebrina.

Το μέγεθος και το σχήμα των φύλλων είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Alocasia Frydek ανήκει στην οικογένεια των φυτών των αυτιών ελέφαντα.

Οι αλοκασίες έχουν ύψος 2 έως 3 πόδια, πλάτος 2 έως 5 πόδια και είναι ιθαγενείς στη Νοτιοανατολική Ασία.Όπως και άλλες αλοκασίες, αυτά τα φυτά ευδοκιμούν σε υγρές συνθήκες με ένα ευρύ φάσμα επιπέδων εδάφους και pH.

Το Alocasia Frydek έχει σκούρα πράσινα έως σχεδόν μαύρα φύλλα με προεξέχουσες πλευρικές φλέβες. Τα φύλλα του μπορούν να φτάσουν τα 18 ίντσες σε μήκος και να έχουν μια βελούδινη αίσθηση. Εξαιτίας αυτού, πήρε το παρατσούκλι “Green Velvet”

Συμβουλές φροντίδας φυτών Alocasia

Τα φυτά Alocasia frytech είναι όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. όταν μεγαλώνουν στις κατάλληλες συνθήκες Αυτά τα όμορφα αυτιά ελέφαντα θα μεγαλώσουν.

κατά τη φροντίδα της αλοκασίας Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η συμβατότητα με το πότισμα, το χώμα, το λίπασμα, την υγρασία, το φως και τη θερμοκρασία.Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές φροντίδας της αλοκασίας.

Απαιτήσεις φωτός Alocasia

Το Alocasia Frydek αναπτύσσεται σε έμμεσο φως για βέλτιστη ανάπτυξη και ανάπτυξη. Η ποσότητα του φωτός και η τρέχουσα εποχή του χρόνου θα καθορίσουν άμεσα τη συχνότητα του ποτίσματος.

Τα φυτά μπορεί να είναι ελαφρώς ευαίσθητα στην ένταση του φωτός και μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα όταν εκτίθενται σε πολύ φως.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε την πράσινη βελούδινη αλοκασία σας κάπου στο σπίτι σας. που θα έχει αρκετό φως για να παρέχει σκιά αλλά όχι το άμεσο ηλιακό φως

Το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει τα φύλλα, επομένως κρατήστε το φυτό μακριά από το άμεσο ηλιακό φως για περισσότερο από μία ή δύο ώρες.

Από την άλλη, λόγω ανεπαρκούς φωτός, το φυτό Alocasia frytech θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αναπτυχθεί και να παράγει νέα φύλλα.

Είναι πολύ ευαίσθητα στο νερό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να στεγνώσει το έδαφος.

Σημάδια ότι το Alocasia Frydeck σας χρειάζεται περισσότερο φως

Το Alocasia Frydek σας χρειάζεται 1-2 ώρες άμεσο ηλιακό φως την ημέρα. Περισσότερο από αυτό μπορεί να προκαλέσει τα φύλλα του φυτού σας να καούν και να γίνουν καφέ στις άκρες και τις άκρες των φύλλων.

Το ανεπαρκές φως, από την άλλη πλευρά, μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη. Θα πρέπει να προστατεύεται από το ηλιακό φως.

Alocasia Frytech Factory

Απαιτήσεις θερμοκρασίας Alocasia Frytech

Το Evergreen Velvet Alocasia Frydeck αναπτύσσεται πιο άνετα στα τροπικά δάση. Επομένως, θερμοκρασίες μεταξύ 60°F (16°C) και 80°F (27°C) είναι για μια χαρούμενη Alocasia. Θερμοκρασίες κάτω από 60°F (16°C) μπορεί να προκαλέσουν λήθαργο.

Αυτό μπορεί να κάνει την ανάπτυξη να είναι πολύ αργή, ωστόσο, όταν ο καιρός το επιτρέψει ξανά. Το δέντρο σας θα αρχίσει να μεγαλώνει ξανά.

Ένα άλλο θέμα που σχετίζεται με τη θερμορύθμιση είναι τα ζεστά και κρύα ρεύματα. Ο εξαερισμός ή οι αεραγωγοί ψύξης κοντά στο εργοστάσιό σας μπορεί να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα. Το φυτό σας θα σας το πει δείχνοντας δυσαρέσκεια.

Μπορεί να δείτε τα φύλλα του να κιτρινίζουν και να αρχίζουν να πεθαίνουν. Ή ολόκληρο το φυτό σας μπορεί να αρχίσει να μαραίνεται.

Alocasia Frytech Outdoor Care

Το Alocasia drytec μπορεί να καλλιεργηθεί σε εξωτερικούς χώρους στις ζώνες ανθεκτικότητας του USDA 9b-11, καθώς αναπτύσσονται φυσικά σε συνθήκες υγρασίας. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία παραμένει πάνω από 60°F (15°C).

Αυτές οι θερμοκρασίες κάτω του μέσου όρου μπορεί να κάνουν τα φυτά σας να αναπτύσσονται αργά. Τα σημάδια ότι το Alocasia Frydek σας είναι αδρανές είναι ότι τα φύλλα κιτρινίζουν και πέφτουν χωρίς νέα ανάπτυξη.

Μια γρήγορη λύση είναι να φέρετε τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους τους ψυχρότερους μήνες.

Συμβουλές φροντίδας για το Alocasia Frydek Winter

Η Alocia Freetech τείνει να αναπτύσσεται αργά. ή να πέσει σε λήθαργο κατά τη διάρκεια του χειμώνα Εάν παρατηρήσετε ότι τα φυτά σας αναπτύσσονται πιο αργά ή εάν το έδαφος είναι πολύ υγρό. Μπορείτε να καθυστερήσετε το πότισμα για μερικούς μήνες.

αυτό το διάστημα Θα πρέπει να μειώσετε το πότισμα και να μην διαιρέσετε ή να ξαναφυτέψετε το φυτό.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι όταν τα όμορφα βελούδινα πράσινα φύλλα και οι μίσχοι σας αρχίζουν να πεθαίνουν. Επειδή το περιβάλλον του ήταν πολύ κρύο και οι συνθήκες φωτός ήταν αφιλόξενες. Μπορεί να εισέλθει σε περίοδο αδράνειας.

Κλάδεμα Alocasia Frydek

Συντήρηση Το Alocasia Frydeck απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση. Όταν αρχίσετε να βλέπετε ότι τα φύλλα αλοκάσια φυτέξ σας γίνονται καφέ, συρρικνώνονται ή συρρικνώνονται. Ήρθε η ώρα για κλάδεμα.

Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία. Εφόσον τα φυτά σας συνεχίζουν να παράγουν νέα φύλλα πιο γρήγορα από ό,τι ρίχνουν τα παλιά.

τέχνασμα: χρήση κοφτερό ψαλίδι Κόψτε τυχόν νεκρά φύλλα ή φύλλα που πεθαίνουν για να διατηρήσετε το φυτό σας καλό.

Τηγανητά φύλλα μπριζόλας αλοκασίας

Το Alocasia απαιτεί λίπασμα Frytech.

Το Alocasia fritrex απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη γονιμοποίηση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αραιωμένο, ισορροπημένο λίπασμα για πράσινα βελούδινα φυτά και να λιπάνετε από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι.

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ισορροπημένο λίπασμα όπου οι τρεις αριθμοί είναι ίδιοι, όπως μια φόρμουλα 20-20-20 ή 10-10-10.

Οι αριθμοί στο λίπαμά σας αντιπροσωπεύουν ποσοστά NPK, όπως:

 • σύνδεσμος Αζωτο για τη διαφυλλική ανάπτυξη
 • σιφώσφορος να ενθαρρύνει την ανθοφορία
 • μεγάλο κάλιο προάγει την ανάπτυξη του στελέχους

Alocasia Frytech Moisture

Το αειθαλές κατάστρωμα από πράσινο βελούδο ευδοκιμεί σε ζεστά, τροπικά κλίματα. άρα του αρέσει η υγρασία Η διατήρηση των επιπέδων υγρασίας πάνω από 50% θα κρατήσει τα φυτά σας χαρούμενα ως φορτηγό.

σε χαμηλή υγρασία Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα φύλλα του φυτού σας γίνονται καφέ στις άκρες και τις άκρες. Το κύριο χαρακτηριστικό του Alocasia Frydeck είναι τα μεγάλα, απαλά, όμορφα πράσινα φύλλα του. που είναι απαραίτητο για την αύξηση του επιπέδου υγρασίας

Μπορεί να είναι χρήσιμο να αγοράσετε ένα ψηφιακό υγρόμετρο για να παρακολουθείτε τα επίπεδα υγρασίας.

Εάν η υγρασία στο σπίτι σας είναι κάτω από 50%, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες μεθόδους για να αυξήσετε την υγρασία:

 • Τοποθετήστε τα φυτά εσωτερικού χώρου Alocasia κοντά το ένα στο άλλο. Μπορεί να αυξήσει την υγρασία στην περιοχή κάνοντας πράσινο.
 • Τοποθετήστε τα φυτά σας σε ένα υγρό δίσκο. Μπορείτε να βάλετε το παντελόνι σας σε ένα άδειο πιάτο. (Μπορεί να είναι οποιοδήποτε πιάτο) με μικρά βότσαλα. διάσπαρτα από κάτω Τοποθετούμε την κατσαρόλα πάνω από τα βότσαλα και γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό.
 • Μπορείτε να προσθέσετε έναν υγραντήρα στο δωμάτιο.

Alocasia Frydek Clay

Το Alocasia fritech ευδοκιμεί σε γόνιμο έδαφος. Το χώμα σας πρέπει να είναι ελαφρώς υγρό. αλλά όχι να βρέχεται

Όπως και άλλες Alocasia, αυτά τα φυτά αναπτύσσονται εγγενώς σε υγρά τροπικά δάση. Έτσι μεγαλώνουν σε συνθήκες που μιμούνται πολύ το σπίτι σας.

Ένα έδαφος που είναι καλά στραγγιζόμενο και περιέχει οργανική ύλη θα ανταποκρίνεται καλύτερα στο φυσικό περιβάλλον αυτών των φυτών, για παράδειγμα ένα μείγμα κοκοφοίνικα. Το κομπόστ ή 60% τύρφη, 30% περλίτης και 10% κομπόστ θα λειτουργήσουν για το φυτό σας.

Alocasia Frytech Πότισμα: Ξηρό εναντίον Πάρα πολύ Νερό

Οι αλοκασίες αναπτύσσονται σε τροπικά δάση και απαιτούν καλό πότισμα. Το να παραλείψετε μερικά ποτίσματα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο αποτυχίας του Frydeck σας.

όταν ποτίζεις Βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι καλά στραγγισμένο. και το υπερβολικό νερό θα στραγγίσει μέσα από το έδαφος (Ναι, μια τρύπα αποστράγγισης είναι απαραίτητη εδώ.)

Αφήστε το φυτόχωμα να στεγνώσει ανάμεσα στα ποτίσματα καθώς ωριμάζουν τα φυτά σας. και μειώνεται το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Τα συμπτώματα του πνιγμού περιλαμβάνουν:

 • μαραίνω
 • καθόλου ανάπτυξη
 • καφέ φύλλα

Τα συμπτώματα του υπερβολικού ποτίσματος περιλαμβάνουν:

 • Τα κάτω φύλλα κιτρινίζουν γρήγορα.
 • μαραμένες ή σάπιες ρίζες
 • καφέ κηλίδες στα φύλλα
 • σήψη κορμού

Πόσο συχνά ποτίζετε το Alocasia Frydeck σας;

Η παροχή του κατάλληλου ποτίσματος στο Alocasia Green Velvet μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, καθώς μπορεί να είναι επιπόλαιο πάνω ή κάτω από το νερό.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι το Frytex χρειάζεται τακτικό πότισμα χωρίς να μουσκεύει το χώμα. Η παρατεταμένη έκθεση σε υγρό έδαφος μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών και άλλα προβλήματα.

Ποιο επίπεδο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτό περιλαμβάνει το περιβάλλον (υγρασία) στο οποίο αποθηκεύονται τα φυτά. (εσωτερική ή εξωτερική) και το είδος της γλάστρας που χρησιμοποιείται.

Αν το χώμα είναι ακόμα στεγνό Προσαρμόστε τη συχνότητα και την ποσότητα νερού που δίνεται στα φυτά. Οι γλάστρες με τρύπες αποστράγγισης είναι χρήσιμες εδώ.

Αναπαραγωγή Alocasia Frydek

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πολλαπλασιάσετε το αυτί του ελέφαντα σας.Η αλοκασία είναι ένα πολυετές ή βολβώδες ρίζωμα.

Επομένως, ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος είναι να διαιρέσετε μεγαλύτερα φυτά – χωρίζοντας τα ριζώματα.Η καλύτερη εποχή για να το κάνετε αυτό είναι την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού, όταν υπάρχει άφθονη ανάπτυξη.

Δείτε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο πολλαπλασιασμού του Alocasia Frydeck ανά διαίρεση:

 1. Αφαιρέστε απαλά το φυτό σας από το δοχείο. Αυτό γίνεται χαλαρώνοντας προσεκτικά το στέλεχος και τις ρίζες. ή βγείτε από το δοχείο
 2. Αφαιρέστε το υπερβολικό χώμα γύρω από τις ρίζες (αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε πού θα διαιρέσετε το φυτό).
 3. Οι αλοκασίες έχουν μια συνήθεια σχηματισμού συστάδων και νέοι μίσχοι, καλαμπόκι ή κόνδυλοι παράγονται συνεχώς από ριζώματα που χωρίζονται εύκολα.
 4. διαχωρίστε απαλά τα ριζώματα Ένα κοφτερό μαχαίρι ή ψαλίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψετε τα ριζώματα και να χωρίσετε το φυτό.
 5. Κάθε τμήμα μπορεί να φυτευτεί ξεχωριστά στη δική του γλάστρα με υγρό μείγμα γλάστρας.

Ρεκόρ: Αυτό συμβαίνει επειδή η αλοκασία είναι τοξική και μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Θα πρέπει επομένως να φοράτε γάντια όταν ζευγαρώνετε.

τέχνασμα: Το Alocasia frytek είναι ένα πολύ εύθραυστο φυτό. Επομένως, πρέπει να εκτρέφεται με μεγάλα και ζωηρά φυτά.

Alocasia Frytech Reproduction

Όταν το δέντρο σας μεγαλώσει πλήρως Δεν χρειάζεται να επανατοποθετείτε το Alocasia Frydeck περισσότερο από μία φορά κάθε δύο χρόνια.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να καταλάβετε εάν το φυτό σας πρέπει να τοποθετηθεί σε γλάστρα:

 • Αναπτύσσεται αργά ακόμη και με την κατάλληλη φροντίδα.
 • Το χώμα στεγνώνει γρήγορα μετά το πότισμα.
 • κακή αποστράγγιση
 • Οι ρίζες βγαίνουν από τις οπές αποστράγγισης.

Για να μεταμορφώσετε το Green Velvet Frydeck σας:

 • Χρησιμοποιήστε 1-2 γλάστρες με φρέσκο ​​χώμα γλάστρας.
 • Αφαιρέστε τη ρίζα και χαλαρώστε απαλά τη ρίζα.
 • Ελέγξτε για σημάδια σήψης των ριζών και αφαιρέστε τις άρρωστες ρίζες.
 • Φυτέψτε το Alocasia σας σε ένα νέο δοχείο.

Συνήθη προβλήματα φυτών αλοκασίας

Η φροντίδα και η υπευθυνότητα είναι απαραίτητες όταν φροντίζετε τα φυτά. Ειδικά για την Alocasia Frydek.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι φροντιστές. για να υποστηρίξετε το παιδί σας όσο το δυνατόν περισσότερο

Alocasia Freeze Root Rot

Τα φυτά Alocasia fritech είναι επιρρεπή στη σήψη των ριζών. Και ένας από τους κύριους λόγους είναι το υπερβολικό πότισμα.

Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να συμβεί όταν το φυτό κάθεται σε βρεγμένο έδαφος για πολύ καιρό και οι ρίζες ανταγωνίζονται για οξυγόνο.

όταν αναπτύσσεται σήψη των ριζών Οι ρίζες του φυτού θα σταδιακά απώλεια της ικανότητας να λειτουργεί σωστά Τα φύλλα του φυτού σας θα κιτρινίσουν. και οι ρίζες θα γίνουν μαύρες και απαλές.

Δείτε πώς να απαλλαγείτε από τη σήψη των ριζών παρακάτω:

 • Αφαιρέστε την αλοκασία από το έδαφος και ξεπλύνετε τις ρίζες με τρεχούμενο νερό.
 • Χρησιμοποιήστε καθαρό, αποστειρωμένο ψαλίδι για να αφαιρέσετε τις μολυσμένες ρίζες.
 • Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εμποτίσετε τις υπόλοιπες ανεπηρέαστες ρίζες σε ένα διάλυμα μυκητοκτόνου για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση τυχόν υπολειπόμενης σήψης.

εισβολή εντόμων και ασθενειών

Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη ή την εξάλειψη της ασθένειας είναι να αποφύγετε να βρίσκεστε πάνω ή κάτω από το νερό. Διατηρήστε τα φύλλα στεγνά και παρέχετε τη σωστή κυκλοφορία του αέρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπετε είναι η σήψη των ριζών στο φυτό σας. Αυτή η υπερβολική υγρασία μπορεί να εκθέσει το φυτό σας σε βακτηριακές και μυκητιακές ασθένειες.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

 • Ελέγξτε το χώμα πριν το πότισμα. Προσοχή στις συμπεριφορές των φυτών κατά τις διάφορες εποχές (θερμότεροι και πιο δροσεροί μήνες)
 • Βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή σας έχει σωστή αποστράγγιση.
 • Χρησιμοποιήστε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Τα κοινά παράσιτα που βρίσκονται στα φυτά Alocasia Frydek περιλαμβάνουν ακάρεα, θρίπες, αφίδες, ακάρεα αράχνης κ.λπ. Αυτά τα παράσιτα μπορούν να ελεγχθούν με ψεκασμό με λάδι neem ή εντομοκτόνο σαπούνι.

Κρεμαστό Alocasia Frydeck

Το Alocasia fried deck παγώνει από πολύ άγχος. Ο υποβρύχιος μαρασμός και η σήψη των ριζών από το υπερβολικό πότισμα είναι οι πιο κοινές αιτίες μαρασμού των φύλλων.

Άλλες καταστάσεις περιλαμβάνουν το στρες του μοσχεύματος, τα παράσιτα εντόμων, τις ασθένειες, το άγχος θερμοκρασίας. ή περίσσεια λιπάσματος

Εάν πιστεύετε ότι τα φυτά σας μπορεί να παίρνουν πολύ νερό Βουτήξτε το δάχτυλό σας στο χώμα για να δείτε αν είναι υγρό και υγρό.

Αν το χώμα κολλάει στο δάχτυλο Εάν το χώμα είναι ξηρό, ποτίζετε πάρα πολύ. Οι πιθανότητες είναι ότι τα φυτά σας θα είναι κάτω από το νερό.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συστηματική προσέγγιση για τη διάγνωση του προβλήματος. Η θεραπεία για αυτές τις επιπλοκές εξαρτάται από το πρόβλημα.

Τα φύλλα Alocasia fritek κιτρινίζουν

Το κιτρίνισμα των φύλλων στην πράσινη βελούδινη αλοκασία προκαλείται συχνά από υπερβολικό πότισμα. Και θα παρατηρήσετε πρώτα τα κάτω φύλλα.

Το πολύ άμεσο φως τείνει να κιτρινίζει τα φύλλα των φυτών σας. Μερικές φορές διανέμονται σε μπαλώματα.

Άλλες πηγές άγχους Μερικά από τα πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν το κίτρινο χρώμα των φύλλων του Alocasia Frydek περιλαμβάνουν τη θρεπτική τοξικότητα. (υπερβολικό λίπασμα), ρεύματα και καταπόνηση θερμοκρασίας.

καφέ κηλίδες Alocasia fritech

Μπορεί να εμφανιστούν καφέ κηλίδες στα φύλλα αλοκασίας εάν ο αέρας είναι πολύ ξηρός. Η χαμηλή υγρασία επηρεάζει την ανάπτυξη των φυτών και τα φύλλα γίνονται καφέ.

Τα πιο προφανή σημάδια ότι το Alocasia Frydeck σας χρειάζεται περισσότερο νερό είναι τα ξερά φύλλα και το χώμα.

να λύσει αυτό το πρόβλημα Μπορείτε να ψεκάζετε τα φύλλα καθημερινά και να σκουπίζετε τα φύλλα με ένα υγρό πανί. μια φορά την εβδομάδα Αν τα περισσότερα φύλλα είναι καφέ μπορεί να αποκοπεί για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων φύλλων

Alocasia Freetech Rider

Τα ακάρεα αράχνης ζουν κάτω από τα φύλλα των πανέμορφων πράσινων βελούδινων αλοκασιών σας. και μπορεί να θεωρηθεί ως κόκκινα ή χλωμό οβάλ έντομα Αφήνουν κίτρινες κηλίδες ή ραβδώσεις στα φύλλα των φυτών.

Ένα καλό κόλπο για να δείτε αν το αγαπημένο σας φυτό έχει ακάρεα αράχνης είναι να τοποθετήσετε ένα κομμάτι χαρτί κάτω από το φυτό και να ανακινήσετε απαλά τα φύλλα.

Τα σφάλματα πρέπει να πέσουν αμέσως.Επίσης, εάν αμελήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα Στη χειρότερη περίπτωση, τα φύλλα σας Alocasia Frydek θα πέσουν.

Πώς να αποτρέψετε ή να απαλλαγείτε από τα ακάρεα της αράχνης

Τα ακάρεα αράχνης ευδοκιμούν σε ξηρά κλίματα. Επομένως, η αύξηση της υγρασίας στο περιβάλλον των φυτών είναι μια επιλογή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ψεκάζοντας τακτικά το Alocasia Frydek ή χρησιμοποιώντας έναν υγραντήρα ομίχλης.

Ας δούμε άλλες μεθόδους. Για να απαλλαγείτε από τα ακάρεα της αράχνης:

 • Πλύνετε αυτά τα έντομα κάτω από τρεχούμενο νερό.
 • Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα και οινόπνευμα για να σκοτώσετε αμέσως τα σφάλματα.
 • Εφαρμόστε λάδι neem στα φύλλα των φυτών.

Το Alocasia Frytech είναι το καλύτερο.

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα της αλοκασίας Σίγουρα θα πάρετε το καλύτερο προϊόν για τα σπορόφυτά σας. Δείτε τα προσιτά προϊόντα μας υψηλής ποιότητας για το Alocasia σας.

Alocasia Frytech Συχνές Ερωτήσεις

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτά τα καταπληκτικά φυτά. Ρίξτε μια ματιά στις αγαπημένες μας Συχνές ερωτήσεις για το Alocasia Frydek.

Είναι το Alocasia Frytech ασφαλές για γάτες;

Το Green Velvet Frydek είναι τοξικό για τις γάτες και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στόματος. πόνος και πρήξιμο στο στόμα χείλη και γλώσσα Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν έμετο, σάλια και δυσκολία στην κατάποση.

Αυτά τα φυτά περιέχουν αιχμηρούς κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου και απελευθερώνονται κατά το μάσημα του φυτού.

Περνούν από το λαιμό και τον οισοφάγο και διεισδύουν στους μαλακούς ιστούς, προκαλώντας σοβαρή φλεγμονή. Κρατήστε αυτά τα φυτά μακριά από κατοικίδια ζώα.

Γιατί κρέμεται το Alocasia Frydeck μου;

Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους τα φυτά σας Alocasia Frydeck θα μαραθούν πάνω ή κάτω από το νερό. Εάν η αλοκασία σας είναι υποβρύχια Το φυτό θα αρχίσει να μαραίνεται ή να ρίχνει φύλλα.

Το υπερβολικό πότισμα, τα παράσιτα, η σήψη των ριζών, ακόμη και οι μεταμοσχεύσεις μπορούν να προκαλέσουν συρρίκνωση ή μαρασμό των φυτών σας.

Είναι το Alocasia Frydek δηλητηριώδες;

Το Alocasia frytec είναι τοξικό για γάτες, σκύλους και άλογα.Η κατανάλωση αυτών των φυτών μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια και θάνατο.

Είναι σπάνιο το Alocasia Frydek;

Τα φυτά Alocasia fritek είναι σπάνια.Το Alocasia poly είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα. Και τα φυτά είναι διαθέσιμα για να τα στοιβάζετε με τα Green Velvets σας.

Πώς να ποτίζετε το Frytech Alocasia;

Ποτίστε το Alocasia σας όταν τα 1-2 εκατοστά του εδάφους είναι στεγνά.Οι ανάγκες του φυτού σε νερό ποικίλλουν κατά τη διάρκεια του έτους. Επομένως, θα πρέπει να παρακολουθείτε την αλοκάσια σας αντί να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα.

Ποτίστε καλά τα φυτά σας την άνοιξη και το καλοκαίρι όταν το φυτικό έδαφος είναι ελαφρώς στεγνό.Το χειμώνα μπορείτε να μειώσετε το πότισμα.

Τι μπορώ να κάνω με τους κόνδυλους Alocasia;

Τα Alocasia Frydek είναι βολβώδη (πολυετή φυτά με ριζώματα) Όταν φυτεύετε αυτά τα φυτά, μπορείτε να δείτε κόνδυλους ή βολβούς στο έδαφος. (Μοιάζει με πατάτα)

Αυτοί οι κόνδυλοι είναι υπόγειοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναπαραγωγή. (με ή χωρίς root)

διαχωρίστε τον κόνδυλο από τη ρίζα Φροντίστε να αφήσετε τις ρίζες με το μητρικό φυτό. Αναμείξτε σκληρούς, σκληρούς κόνδυλους με σβώλους σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

Μέσα σε μια εβδομάδα ή δύο (2-4 εβδομάδες), οι ρίζες και το στέλεχος θα πρέπει να αρχίσουν να αναπτύσσονται.

Όταν ο μίσχος αναδυθεί και αρχίσουν να σχηματίζονται τα φύλλα Έχετε πολλαπλασιάσει με επιτυχία το Alocasia Frydeck σας.

Υποσημείωση: Alocasia Frytech Care

Το δέντρο της ταράτσας που εκτείνεται στην Alocasia προσθέτει ομορφιά στο περιβάλλον. είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο στον κήπο

με αρκετό φως Σωστή υγρασία και ζέστη Μίγμα γλάστρας που στραγγίζει καλά. και καλό σύστημα ποτίσματος Το πράσινο βελούδινο δέντρο σας θα φαίνεται και θα αισθάνεται το πλήρες δυναμικό του.

Αυτά τα όμορφα τροπικά πολυετή φυτά θα τραβήξουν τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετηθούν. Τώρα έχουμε συζητήσει τις λεπτές αποχρώσεις της φροντίδας της αλοκασίας και πιθανά προβλήματα. Ήρθε η ώρα να βρείτε μια όμορφη και απαλή αλοκάσια.

Pssst…και να θυμάστε ότι το έμμεσο φως, το καλό έδαφος και οι υγρές θερμοκρασίες είναι το κλειδί.


Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους, Θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών, βοηθάτε το At Home With Who’s να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο και το κόστος λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Οι γάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *