Philodendron Lemon Care Guide for Beginners

Philodendron Lemon Care

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Τα λεμόνια Philodendron είναι δημοφιλή αμπέλια αναρρίχησης για τα πράσινα και χρυσοκίτρινα φύλλα τους. Εύκολο στην καλλιέργεια, απαιτεί θερμές θερμοκρασίες. πολύ έμμεσο φως καλά στραγγισμένο έδαφος νερό όταν στεγνώσει και γονιμοποίηση κατά την ανάπτυξη

Γνωρίζατε ότι το φιλόδενδρο λεμονιού είναι μια φυσική μετάλλαξη; Αυτό παρατηρήθηκε σε χιλιάδες τυχαίες καλλιέργειες ιστών φυτών εσωτερικού χώρου philodendron. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τη φροντίδα αυτού του φυτού.

Φροντίδα για τα λεμόνια Philodendron

Χαρακτηριστικά της Λεμονιάς του Φιλόδεντρου

Οι λεμονιές Philodendron είναι φυλλοβόλα πολυετή φυτά. Είναι γνωστό για τα φύλλα του σε σχήμα καρδιάς, πράσινα ασβέστη και χρυσοκίτρινα. (λεμόνι και λάιμ)

Συχνά χρησιμοποιείται ως καλλωπιστικό φυτό στο σπίτι Αλλά μπορεί να καλλιεργηθεί σε εξωτερικούς χώρους εάν η θερμοκρασία δεν είναι πολύ σκληρή.

Το Philodendron Lemon Lime είναι εγγενές φυτό του πράσινου φύλλου philodendron. Παρακάτω είναι μια επιστημονική περίληψη του φιλόδεντρου λεμονιού:

αφηρημένα φυτά
φυλή αρακία
είδος κισσός
αγώνας Φιλόδενδρο
βοτανική ονομασία Φιλόδενδρο, οικιακή λεμονοκαλλιέργεια, λεμόνι
συνηθισμένο όνομα Philodendron Golden Brazilian Lemon

Το φιλόδενδρο λεμονιού ανακαλύφθηκε το 2004 από τον Τάι Γιαμ από τη Μαλαισία σε ένα εργαστήριο στο Νανχάι της Κίνας και παρατήρησε μια μετάλλαξη στο χρώμα των φύλλων του φιλόδενδρου.

Αργότερα το θυμάρι πολλαπλασιάστηκε επιτυχώς με καλλιέργεια ιστών στο ίδιο εργαστήριο.

Το φυτό πολλαπλασιάζεται πολλές φορές με μικρό πολλαπλασιασμό.

Η επιτυχής αναπαραγωγή είναι απόδειξη ότι τα φύλλα του ασβέστη και του ασβέστη έχουν διάρκεια. και το φυτό δεν επέστρεψε στο μητρικό φυτό και στα πράσινα φύλλα πριν από τη μετάλλαξη.

Πώς μοιάζουν τα φύλλα λεμονιού φιλόδεντρου;

Στην αρχή τα φύλλα είναι ροζ. και όταν το δέντρο μεγαλώσει πλήρως Τα φύλλα θα αποκτήσουν ένα όμορφο πράσινο ασβέστη και χρυσοκίτρινο χρώμα. Τα φύλλα είναι κοντά και σε σχήμα καρδιάς, μήκους 7-8 ίντσες και πλάτους 1 ίντσας..

Πόσο μεγάλο μπορεί να μεγαλώσει ένα λεμόνι φιλόδεντρο;

Οι μίσχοι αυτού του φυτού μακραίνουν και καθώς το φυτό μεγαλώνει Θα σκύψει και θα αρχίσει να μεγαλώνει σαν κλήμα, πέφτοντας σιγά σιγά στο έδαφος. Τα φυτά εσωτερικού χώρου μεγαλώνουν σε 10-12″ ύψος και 12-24″ πλάτος..

Αν η θερμοκρασία είναι ζεστή Αυτό το φυτό θα μεγαλώσει πολύ σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό θα έχει περισσότερο χώρο για να απλώσετε τα όμορφα φύλλα. Τα λεμόνια Philodendron θα αναπτυχθούν γρηγορότερα εάν στηρίζονται σταθερά για να προσκολληθούν στα κλήματα τους.

Φιλόδενδρο λεμονιά

Philodendron Lime Lime Care

Η διατήρηση των λεμονιών philodendron χαρούμενα και υγιή δεν χρειάζεται πολύ. Απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Τι χώμα αρέσει το φυτό Philodendron lemon;

Τα λεμόνια Philodendron αναπτύσσονται καλά σε εσωτερικές γλάστρες. Απαιτείται καλή αποστράγγιση και χαλαρό χώμα για να διατηρείται ο αερισμός των ριζών..

Ανακατέψτε οργανική ύλη, όπως τύρφη ή κατά προτίμηση κοκοφοίνικα καρύδας, στο μίγμα εδάφους. Διατηρήστε το έδαφος υγρό αλλά όχι μουσκεμένο. Αποφύγετε το αμμώδες έδαφος γιατί θα είναι πολύ σφιχτό και δεν θα υπάρχει χώρος για ρίζες.

 • χρήση ίνα καρύδας Αντικαθιστά τον άνθρακα για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον Το κοκοφοίνικα επιτρέπει τη σωστή αποστράγγιση και αερισμό και έχει ιδανικό επίπεδο 6,0 pH.
 • πράσινη άκρη αντίχειρα – Επιλέξτε μια γλάστρα με τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος. Τα κρεμαστά καλάθια και οι γλάστρες από τερακότα είναι μια χαρά. Αλλά οι πλαστικές γλάστρες πρέπει να ανοίξουν περισσότερες τρύπες.

Πότε να ποτίζετε το philodendron lemon lemon

Ο καλύτερος τρόπος για να ποτίσετε ένα λεμόνι φιλόδεντρο είναι να μουσκέψετε το χώμα και να αφήσετε το χώμα να στραγγίσει.

εύκολο να γίνει στο σπίτι Ποτίστε το φυτό βαθιά σε μια μπανιέρα ή νεροχύτη και αφήστε το να στραγγίσει. Ποτίστε ξανά όταν στεγνώσει το πάνω μισό του εδάφους.

Μην ποτίζετε το φυτό πολύ, καθώς τα φύλλα θα πέσουν και θα γίνουν λιγότερο σκούρο κίτρινο από τα συνήθως φωτεινά κίτρινα φύλλα τους. Τα φυτά με πολύ λίγο νερό θα γίνουν καφέ.

Τι θερμοκρασία χρειάζεται το λεμονόχορτο Philodendron;

Φιλόδενδρο Λεμόνι Οι λεμονιές είναι ευαίσθητες στις χαμηλές θερμοκρασίες.Επομένως, αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα κάτω από ελεγχόμενες εσωτερικές θερμοκρασίες από ό,τι όταν εκτίθενται σε διαρκώς μεταβαλλόμενα στοιχεία σε εξωτερικούς χώρους.

ο Η βέλτιστη θερμοκρασία για αυτά τα φυτά είναι 65 έως 80°C.°F και όχι χαμηλότερη από 55 °F τη νύχτα.Ωστόσο, ευδοκιμούν σε ζεστές θερμοκρασίες στο σπίτι. Είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το φυτό όπου δεν υπάρχει ρεύμα από ανοιχτά παράθυρα ή όπου το κλιματιστικό μπορεί να φυσήξει απευθείας.

Αν το φιλόδεντρο λεμόνι δεν βολεύει τη θερμοκρασία στο σπίτι σας Τα φύλλα του θα πέσουν και το φυτό θα μαραθεί.

Τα φυτά της λεμονιάς φιλόδεντρου αρέσουν οι συνθήκες υγρασίας;

Φιλόδενδρο, λεμόνι

Το Philodendron είναι ένα τροπικό φυτό και του αρέσει το υγρό κλίμα. Αλλά το επίπεδο υγρασίας που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια είναι καλό. Αυτό το φυτό παράγει μεγαλύτερα φύλλα. και η γενική ανάπτυξη θα αυξηθεί

Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα ή ένα δίσκο με βότσαλο για να διατηρήσετε το φύλλωμα φρέσκο ​​και περιστασιακά θολώστε το φύλλωμα για να διατηρήσετε τα φυτά υγρά.

Philodendron, lemon lime, απαιτήσεις φωτός

Φιλόδενδρο, λεμόνι Χρειάζεται καθημερινά 78-80% ηλιακό φως για βέλτιστη ανάπτυξη.Μην τοποθετείτε το φυτό σε άμεσο ηλιακό φως. Αντίθετα, τοποθετήστε τα σε ένα ράφι ή σε ένα κρεμαστό καλάθι κοντά σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο.

Η τοποθέτηση του φυτού στο άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα και ζημιά στα φύλλα. Εάν το φυτό δεν έχει αρκετό φως, τα φύλλα θα πέσουν.

Για το φιλόδενδρο που καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους Αυτό το φυτό προτιμά μόνο τον πρωινό ήλιο ή τη σκιά.

Η καλύτερη τοποθεσία για αυτά τα άγρια ​​φυτά είναι σε μια σκιερή περιοχή με άφθονο ηλιακό φως.

Πότε να γονιμοποιήσετε το Philodendron Lemon Lemon

ο Οι καλύτερες εποχές για τη λίπανση αυτού του φυτού είναι την άνοιξη και το καλοκαίρι.Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε ένα λίπασμα ½ δύναμης μία φορά το μήνα για να λαμβάνετε αρκετά θρεπτικά συστατικά για υγιή ανάπτυξη.

Εφαρμόστε λίπασμα δύναμης ¼ κάθε 2 φορές κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν το φυτό έχει επιβραδύνει την ανάπτυξή του.nd μήνας. Προσέξτε να μην γονιμοποιήσετε πολύ. Σημάδια συχνής λίπανσης είναι μαλακές λευκές κηλίδες στην επιφάνεια ή την κρούστα του εδάφους.

Το λίπασμα μπορεί να ξεπλυθεί από το έδαφος ποτίζοντας το φυτό επανειλημμένα.Ωστόσο, η ασφαλέστερη μέθοδος είναι να φυτέψετε το φυτό με καθαρό, φρέσκο ​​χώμα.

 • καλύτερο κομπόστ Αυτό το φυτό είναι ένα ισορροπημένο υγρό οργανικό λίπασμα που περιέχει άζωτο, κάλιο και φώσφορο.

Πώς να κόψετε ένα λεμόνι φιλόδεντρο;

για να κρατήσει το φιλόδεντρο τακτοποιημένο Χρησιμοποιήστε καθαρά, αιχμηρά ψαλίδια ή ψαλίδια για να κόψετε τα νεκρά, αποχρωματισμένα ή κατεστραμμένα φύλλα.

Επίσης, κόψτε το φυτό αν γίνει πολύ ποδαράκι χωρίς πολλά φύλλα. ή να γίνει πολύ φυλλώδης ή παραμορφωμένος

Κόψτε τυχόν νεκρά ή κατεστραμμένα φύλλα που καταλήγουν δίπλα στο στέλεχος. Κόψτε τους μίσχους πάνω από τις άκρες των φύλλων για να ενθαρρύνετε και να προωθήσετε την ανάπτυξη. Από αυτούς τους κόμβους θα προκύψουν νέα φύλλα. κατά το κλάδεμα Θα πρέπει να κοπεί σε μικρά και καθαρά για να αποφευχθεί η μόλυνση.

 • ακροφύσιο καθαρισμού – όποτε σκονίζονται τα φύλλα Σκουπίστε τα με ζεστό νερό, αποσταγμένο νερό ή νερό βροχής εάν τα φύλλα είναι πολύ βρώμικα. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι με νερό και σκουπίστε ξανά με καθαρό νερό.

Τα φύλλα πρέπει να είναι πάντα καθαρά. Αυτό συμβαίνει επειδή η σκόνη εμποδίζει την αποτελεσματική απορρόφηση του ηλιακού φωτός και επιβραδύνει τη φωτοσύνθεση.

Φιλόδενδρο, ποικιλία lime;

Η αναπαραγωγή αυτού του φυτού πραγματοποιείται με δύο μεθόδους:

αναπαραγωγή στο νερό

 • Γεμίστε ένα ψηλό ποτήρι ή μια κανάτα με νερό και αφήστε το να καθίσει όλη τη νύχτα για να επιτρέψετε στο χλώριο να διασκορπιστεί.
 • Κόψτε τους μίσχους 6 ίντσες κάτω από τα φύλλα. (εσωτερική κοπή)
 • 2 Αφαιρέστε τα φύλλα αφήνοντας τα άκρα ανέπαφα και τοποθετήστε τα στελέχη στο βάζο. Τα πάνω φύλλα πρέπει να είναι πάνω από το νερό. Αλλά και τα δύο άκρα πρέπει να είναι μέσα στο νερό.
 • Αλλάζετε το νερό κάθε 3 ημέρες Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά από 10 ημέρες πρέπει να αρχίσουν να εμφανίζονται ρίζες.
 • Αφήστε τις ρίζες να αναπτυχθούν τουλάχιστον ένα εκατοστό πριν τις φυτέψετε σε γλάστρες πλάτους 3 έως 4 ίντσες Γεμίστε τη γλάστρα με φρέσκο ​​χώμα γλάστρας και διατηρήστε το φυτό υγρό.
 • Τραβήξτε απαλά το φυτό για να βεβαιωθείτε ότι έχει ρίζες. Αν υπάρχει αντίσταση Το κόψιμο θα μετατραπεί σε ένα όμορφο δέντρο.
 • Φροντίστε το φυτό σαν μητρικό φυτό.

αναπαραγωγή στο έδαφος

 • για πολλαπλασιασμό στο έδαφος Κόψτε τα κλαδιά με τον ίδιο τρόπο όπως το πότισμα. αλλά πολύ κοντό κοτσάνι Λίγο μήκος μένει κάτω από την άκρη.
 • Βάλτε ένα μείγμα από χώμα γλάστρας, περλίτη, βερμικουλίτη. και ένα φλοιό κήπου πλάτους 3 έως 4 ιντσών με τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος.
 • Βρέξτε καλά το χώμα με νερό βρύσης για να μουλιάσει το μείγμα.
 • Τοποθετήστε το κλαδί στο κέντρο της γλάστρας και καλύψτε το με χώμα για να κρατήσετε το φυτό όρθιο και σταθερό.
 • Καλύψτε το φυτό με διαφανές πλαστικό και ανοίξτε τρύπες στο πλαστικό για να επιτρέψετε στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω από τα μοσχεύματα.Το πλαστικό βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας.
 • Τοποθετήστε το φυτό σε ζεστό μέρος με άμεσο ηλιακό φως και θερμοκρασία 75°F.
 • Τα φυτά πρέπει να ριζώσουν μέσα σε 4 εβδομάδες όταν η νέα ανάπτυξη είναι πάνω από το έδαφος. Το φυτό είναι τώρα έτοιμο για μεταφύτευση σε μεγαλύτερη γλάστρα εάν το επιθυμείτε.

Συμβουλές πολλαπλασιασμού – Βρείτε την ώριμη ανάπτυξη κατά μήκος της βάσης του ξυλώδους μητρικού φυτού και κόψτε από εδώ. Αυτοί οι κορμοί είναι ήδη δυνατοί και δυνατοί.

Καλλιέργεια λεμονιών Philodendron

Τα λεμόνια Philodendron δεν είναι συγκεκριμένα για την ριζοβολία όταν οι ρίζες τους μεγαλώσουν σε νεαρές. Ήρθε η ώρα να φυτέψουμε ξανά.

Η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε αυτό το φυτό είναι νωρίς την άνοιξη, που σηματοδοτεί την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου. Επιλέξτε μια κατσαρόλα ένα μέγεθος μεγαλύτερη από το αρχικό δοχείο.

Η νέα γλάστρα πρέπει να έχει αρκετές τρύπες για να στραγγίζει το νερό. Γεμίζουμε την κατσαρόλα με ένα μείγμα που στραγγίζει καλά και την τριμμένη καρύδα.

Απελευθερώστε απαλά το φυτό από τη γλάστρα και χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αφαιρέσετε το χώμα από τις ρίζες.Ελέγξτε τις ρίζες.Πρέπει να είναι λευκές ή ανοιχτό καφέ και εύκαμπτες. Κόψτε τυχόν σαρκώδεις ή αδύναμες ρίζες.

Αν οι ρίζες σχηματίζουν μπάλα Κάντε πολλές κάθετες τομές. Κάντε ποδήλατο από πάνω προς τα κάτω γύρω από την μπάλα. Αυτό χαλαρώνει τις ρίζες και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων ριζών. Το εργοστάσιο είναι τώρα έτοιμο για νέα δεξαμενή.

Γεμίστε τη νέα γλάστρα στο μισό με μείγμα χώματος. βάλε το δέντρο στη μέση Στη συνέχεια γεμίστε το με χώμα για να κρατήσει το φυτό όρθιο και σταθερό. Ποτίστε το τόσο βαθιά που το νερό ρέει ελεύθερα από την τρύπα της γλάστρας.

 • Συμβουλές για επανεκκίνηση – κατά το κλάδεμα και την αναφύτευση Φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας από τον χυμό φιλόδενδρων. που μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο του δέρματος

Κοινά προβλήματα Philodendron Lemon

Αυτά τα φυτά έχουν πολύ λίγα προβλήματα και ευδοκιμούν σε ιδανικές συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κοινά προβλήματα. Αυτά είναι:

Φιλόδενδρο, λάιμ, καφέ λάιμ και κατσαρά φύλλα

Αν τα φύλλα του φυτού γίνουν καφέ μαραίνονται και εξασθενούν φαίνεται στο νερό στην παροχή νερού στα φυτά Συνεχίστε να ποτίζετε βαθιά στη λεκάνη μέχρι να κορεστεί.

Στη συνέχεια, αφήστε το νερό να στραγγίσει και επιστρέψτε το φυτό σε ένα ζεστό σημείο. Ποτίστε ξανά το φυτό όταν στεγνώσει το πάνω μισό του εδάφους.

 • Συμβουλές για υποβρύχιες καταδύσεις – Μόλις τα φυτά συνέλθουν από τις ξηρές συνθήκες, Προσέξτε να μην ποτίζετε πολύ. Και μην αφήσετε τα φυτά να ξαναβυθιστούν. Οι συχνές ξηρασίες καταπονούν τα φυτά και οδηγούν σε άλλα προβλήματα.

Γιατί το φιλόδεντρο λεμόνι μετατρέπεται σε πόδι;

ο Οι λεμονιές Philodendron θα σπάσουν τα πόδια τους όταν δεν έχουν αρκετό φως..

Αυτό το τροπικό φυτό απαιτεί φως και εκτεταμένο για να λαμβάνει φως. Δεν δείχνει μόνο σημάδια ανάπτυξης! Μεταφέρετε το φυτό σε δωμάτιο με άμεσο ηλιακό φως.

Το Philodendron αναπτύσσεται αργά στο βασικό ασβέστη.

Εάν το δέντρο παραμένει στο ίδιο μήκος και δεν δείχνει σημάδια εκβλάστησης δείχνει ότι το περιβάλλον είναι πολύ κρύο

Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του δωματίου είναι μεταξύ 65° και 80° F. Το φυτό δεν έχει ρεύματα. και όχι κοντά σε αεραγωγούς ή ανοιχτά παράθυρα Ή μετακινήστε το φυτό σε ένα πιο ζεστό μέρος του σπιτιού.

Ασθένειες και παράσιτα του Philodendron Limes

Υπάρχουν παράσιτα και ασθένειες που ερεθίζουν και βλάπτουν αυτό το φυτό:

 • κουνούπι Δεν είναι επιβλαβές για το φυτό αλλά ενοχλεί τον ιδιοκτήτη. Αφαιρέστε τα νεκρά ή ανθυγιεινά φύλλα. Και μην αφήνετε τα φυτά υγρά για πολλή ώρα. Τα κουνούπια ευδοκιμούν στην υγρασία. που τους ελκύει στα φυτά
 • Mealybug Μοιάζει με λευκό βαμβάκι. Αναπτύσσονται γρήγορα και εξαπλώνονται εύκολα σε άλλα φυτά. Ψεκάστε τα φύλλα με διάλυμα από 1 φλιτζάνι οινόπνευμα εντριβής, λίγο σαπούνι πιάτων και 1/4 φλιτζάνι νερό.

ψεκάστε σε όλο το δέντρο Αν και ορισμένες περιοχές δεν βρίσκουν έντομα. Επαναλάβετε τη θεραπεία εβδομαδιαία μέχρι να φύγει το ελάττωμα.

 • καβαλάρης Στα φυτά διακρίνονται μικρές κινούμενες μαύρες ή κόκκινες κουκκίδες. Οι αράχνες μπορούν να αναγνωριστούν από τον ιστό τους. Τοποθετήστε το φυτό κάτω από τον εύκαμπτο σωλήνα μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα ακάρεα της αράχνης και να ξεπλυθούν οι ιστοί.

Αντιμετωπίστε το φυτό μία φορά την εβδομάδα για ένα μήνα ψεκάζοντας το φυτό με το ίδιο διάλυμα για τους αλευρωτούς. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν επιβιώνουν και εκκολάπτονται ακάρεα αράχνης.

 • Τα φιλόδεντρα τείνουν να είναι λεμόνι-λάιμ. Σήψη ριζών, βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις ασθένεια Η καλύτερη θεραπεία για αυτές τις ασθένειες είναι η αντικατάσταση φυτών. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να προληφθούν διασφαλίζοντας τη σωστή κυκλοφορία του αέρα και αποφεύγοντας την υπερχείλιση του νερού από το φυτό.

Συχνές ερωτήσεις Philodendron Lemon

Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το φυτό:

Το λεμόνι Philodendron είναι ένα σπάνιο φυτό, από πού μπορώ να αγοράσω αυτό το φυτό;

Αυτό το φυτό ήταν κάποτε πολύ σπάνιο. Αλλά λόγω εκτροφής Πολλαπλασιάζεται από πολλά φυτώρια όπου μπορεί να αγοραστεί.Το Philodendron Lemon Lime είναι διαθέσιμο στο Amazon.

Είναι οι λεμονιές του φιλόδεντρου τοξικές για τα κατοικίδια;

Ναι, αυτό το φυτό είναι δηλητηριώδες επειδή περιέχει κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου που είναι τοξικοί εάν καταποθούν από κατοικίδια. Αυτές οι τοξίνες μπορεί να προκαλέσουν γαστρεντερικό ερεθισμό, έμετο, ναυτία και σιελόρροια.

Είναι ένα φιλόδενδρο λεμονιού αναρριχητικό φυτό;

Μια πέργκολα ή βρύα θα αναπτυχθούν καλύτερα για λεμονιές.

Είναι το Philodendron, το Lemon Lime και το Neon Patos το ίδιο φυτό;

Όχι, δεν είναι το ίδιο φυτό. Αυτά τα φυτά είναι αναρριχητικά φυτά στο σπίτι. Και τα φύλλα του είναι σε σχήμα καρδιάς και πολύ παρόμοια στο χρώμα.

Ωστόσο, τα φύλλα του λεμονιού Philodendron είναι σε σχήμα καρδιάς και λεπτά, δίνοντάς τους μια λεπτή αίσθηση.Τα φύλλα του Neon Pathos είναι μεγάλα, παχιά και έχουν κηρώδη αίσθηση.

Σύνοψη φροντίδας φυτού Philodendron Lemon

Τα λεμόνια Philodendron, με τα χρυσοκίτρινα και λαμοπράσινα φύλλα τους, είναι μια απόλαυση να τα έχετε στο σπίτι.

Εύκολο στη φροντίδα, αυτό το φυτό ευδοκιμεί σε ζεστές θερμοκρασίες και έντονο φως χωρίς άμεσο ηλιακό φως.

Δώστε αγάπη στις λεμονιές Πράσινα φύλλα πέφτουν από κρεμαστά καλάθια ή σκαρφαλώστε σε καφασωτά. Μπορεί να γίνει επίδειξη στο σπίτι!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *