Philodendron Pink Princess Care For Beginners

Philodendron Pink Princess

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Το Philodendron erubescens «Pink Princess» είναι ένα τροπικό φυτό της οικογένειας των Araceae, έχει όμορφο σκούρο πράσινο και ροζ φύλλωμα. αναπτύσσεται καλά σε καλά στραγγιζόμενα εδάφη, θερμοκρασία 60-80 βαθμούς. Υπάρχει πολύ έμμεσο φως. μέτρια υγρασία Λιπάνετε το καλοκαίρι και ποτίζετε μόνο όταν στεγνώσει.

Φιλόδενδρο η Ροζ Πριγκίπισσα

Όταν επιλέγετε ένα φιλόδεντρο με ροζ φύλλα Βεβαιωθείτε ότι το φυτό είναι μια πραγματική ροζ πριγκίπισσα. Υπάρχει ένα άλλο φυτό φιλόδεντρο που διατίθεται στο εμπόριο ως Pink Congo.Αυτό το φυτό έχει θαμπά ροζ φύλλα με τεχνητό χρώμα.

Το Pink Congo μετατρέπει σε συμπαγές πράσινο φύλλωμα σε έξι μήνες. Η αληθινή ροζ πριγκίπισσα έχει φυσικές παραλλαγές φύλλων. Και ο έλεγχος ότι ένα φυτό έχει όλες τις απαιτούμενες απαιτήσεις θα διασφαλίσει ότι η παραλλαγή του φυτού διαρκεί όσο διαρκεί.

Πορτρέτο μιας ροζ πριγκίπισσας Philodendron

Το ροζ πριγκίπισσα philodendron είναι ένα υβρίδιο του philodendron erubessen που αναπτύχθηκε από αγρότες τη δεκαετία του 1970. Αυτό το φυτό είναι εγγενές στην Κολομβία. Χαρακτηρίζεται από τα όμορφα φύλλα του σε σχήμα καρδιάς, κοκκινωπό ροζ και σκούρο πράσινο.

λόγω αυτής της αλλαγής Επομένως, όλα τα φυτά φαίνονται διαφορετικά λόγω των διαφορετικών αποχρώσεων τους.

Μερικά φύλλα έχουν μεγάλες σχισμές ή μικρές ροζ ραβδώσεις. και μερικά έχουν θαμπά ροζ ή πράσινα φύλλα. Παρακάτω είναι μερικά επιστημονικά στοιχεία για αυτό το καταπληκτικό υβρίδιο.

αφηρημένα φυτά
φυλή αρακία
είδος κισσός
αγώνας Φιλόδενδρο
βοτανική ονομασία Η Philodendron γέννησε μια «ροζ πριγκίπισσα»
συνηθισμένο όνομα Philodendron Pink Princess Blushing Philodendron

Philodendron, η ροζ πριγκίπισσα την άνοιξη

Τα φύλλα αυτού του φυτού είναι σε σχήμα καρδιάς, γυαλιστερά και έχουν κηρώδη αίσθηση. Και υπάρχουν έντονα χρώματα όπως το έντονο ροζ και το βαθύ πράσινο. Αυτά τα φύλλα έχουν μήκος έως 9 ίντσες και πλάτος 5 ίντσες.

Τα φύλλα αυτού του φιλόδεντρου είναι μοναδικά. Αλλά μπορούν να γίνουν πράσινα. Εάν υπάρχουν μόνο ένα ή δύο φύλλα στο φυτό Pink Princess που αλλάζει, μπορείτε να τα αφαιρέσετε για να τα αποτρέψετε από το να φάνε ολόκληρο το φυτό.

Εξαιρετικό για την ισορροπία ροζ και πράσινου φυλλώματος. Ωστόσο, το θαμπό ροζ φύλλωμα είναι όμορφο. Αλλά δεν κράτησε πολύ για να εμποδίσει τη ροζ πριγκίπισσα να σχηματίσει πολλαπλά φύλλα Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά είναι καλά φωτισμένα. Αλλά δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως.

Ρυθμοί ανάπτυξης Pink Princess Philodendron

ο Το Pink Princess αναπτύσσεται αργά λόγω του διαφοροποιημένου χρώματος των φύλλων.Αυτά τα φύλλα στερούνται τη χλωροφύλλη που χρειάζονται τα φυτά για τη φωτοσύνθεση και την παραγωγή τροφής από την ηλιακή ενέργεια.

κάνω διεγείρει την ανάπτυξη αυτού του φυτού παρέχει αρκετό φωςΑν και δεν μπορείτε να τοποθετήσετε το φυτό σε άμεσο ηλιακό φως. Αλλά αν το τοποθετήσετε κοντά σε ένα παράθυρο όπου το φως θα ωφεληθεί περισσότερο θα αυξήσει την ανάπτυξη.

ο Το Pink Princess Philodendron έχει ύψος 2-4 πόδια και πλάτος 2-4 πόδια.. Αυτό είναι Το φυτό είναι ερπυστικό αμπέλι.Επομένως, αναπτύσσεται καλύτερα σε ένα αυξανόμενο πάσσαλο ή αν πέσει.

Η Φιλόδενδρο γεννά μια ροζ πριγκίπισσα.

Φροντίδα για τη Ροζ Πριγκίπισσα Φιλόδενδρο

Το Pink Princess philodendron δεν είναι απαιτητικό, αλλά η εξισορρόπηση του ροζ και του πράσινου του φυλλώματος είναι σημαντική για ένα ζωηρό φυτό. Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για να διατηρήσετε αυτό το φυτό χαρούμενο.

Προτίμηση εδάφους Pink Princess Philodendron

Η ροζ πριγκίπισσα αναπτύσσεται καλά σε αργιλώδες έδαφος, έτσι οι ρίζες και το έδαφος στραγγίζουν καλά. Ανακατέψτε καλά 1 μέρος οργανικό χώμα, 1 μέρος περλίτη, 1 μέρος κοκοφοίνικα καρύδας.Και προσθέστε κομπόστ κηπευτικών για ένα καλό μείγμα για αυτό το φυτό.

Όταν ποτίζετε το ροζ πριγκίπισσα φιλόδενδρο

Δώστε στο φυτό ροζ πριγκίπισσα φιλόδενδρο ένα ποτό όταν το πάνω μισό του εδάφους είναι στεγνό. Η βαθιά άρδευση είναι η καλύτερη για αυτό το φυτό.Τοποθετήστε τη ροζ πριγκίπισσα σε μια κατσαρόλα και ποτίστε μέχρι να τελειώσει το νερό.

Το πότισμα των φυτών μόνο αφού στεγνώσει το ανώτερο στρώμα θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των παρασίτων όπως η μούχλα, τα κουνούπια και άλλα έντομα που αναπτύσσονται σε λίγα εκατοστά υγρού εδάφους.

πρόσεχε μην έρθεις Ποτίστε το φυτό όταν πέσουν τα φύλλα και κιτρινίσουν..

Το συνεχές υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών. Αν λοιπόν το φυτό εξακολουθεί να παγώνει μετά το πότισμα. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Εάν ναι, πρέπει να φυτευτούν νέα φυτά.

συμβουλές αγροτών – Χρησιμοποιήστε ένα υγρόμετρο για να μετρήσετε τη στάθμη του νερού της ροζ πριγκίπισσας. Όταν η στάθμη του νερού φτάσει στο επίπεδο 4, ήρθε η ώρα να ποτίσετε τα φυτά.

Απαιτήσεις θερμοκρασίας του Philodendron Pink Princess

ιδανικό Οι θερμοκρασίες των φυτών είναι μεταξύ 65 και 80°F και δεν πέφτουν κάτω από 55°F τη νύχτα.Ωστόσο, ευδοκιμούν σε ζεστές θερμοκρασίες στο σπίτι. Εάν το φυτό δεν είναι κατάλληλο για τη θερμοκρασία, θα εμφανίσει σημάδια μαρασμού και μαρασμού.

Προστατέψτε τα φυτά από την άμεση ζέστη όπως τα καλοριφέρ το χειμώνα. και αποφύγετε ρεύματα ή ρεύματα από ανοιχτά παράθυρα ή τον άνεμο από το δροσερό αεράκι το καλοκαίρι

Ο υγρός αέρας είναι ιδανικός για το Philodendron Pink Princess.

Αυτό το φυτό χρειάζεται αποστράγγιση καθώς η υγρασία στο σπίτι τείνει να είναι πολύ ξηρή. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Pink Princess για αφυδάτωση:

Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα δωματίου.

Εάν υπάρχουν πολλά τροπικά φυτά στο δωμάτιο χρησιμοποιήστε ένα δέντρο Υγραντήρας σε ρύθμιση 40% για να κρατάτε τα φυτά χαρούμενα. και άνετα

ομίχλη φύλλων

Χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο με ζεστό νερό για να ψεκάζετε τα φύλλα μία ή δύο φορές την εβδομάδα. ή κάθε μέρα αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός

χρησιμοποιήστε χαλίκι

Τοποθετούμε τα βότσαλα σε ένα φαρδύ ταψί και γεμίζουμε το ταψί με νερό μέχρι να γεμίσει το μισό με τα βότσαλα. Τοποθετήστε το φυτό πάνω στα βότσαλα. Τα βότσαλα διατηρούν τα φυτά υγρά ανά πάσα στιγμή. και όταν εξατμιστεί το νερό στο δίσκο Θα αυξήσει και θα αυξήσει την υγρασία γύρω από το φυτό.

Ομαδοποιήστε μαζί φυτά εσωτερικού χώρου.

Όλα τα φυτά χάνουν νερό μέσω των στομάτων, που είναι μικροσκοπικοί πόροι στα φύλλα, σε μια διαδικασία γνωστή ως διαπνοή. Αυτός ο ατμός εισέρχεται στον αέρα γύρω από το φυτό και αυξάνει την υγρασία.

όταν τα φυτά ομαδοποιούνται Η αφυδάτωση θα αυξηθεί πολύ. και τα επίπεδα υγρασίας θα βελτιωθούν.

Philodendron Pink Princess

Πόσο φως χρειάζεται η ροζ πριγκίπισσα Philodendron;

Το φυτό ροζ πριγκίπισσα μεγαλώνει. Έμμεσο ηλιακό φως, αλλά ικανό να παραμείνει στο απαλό πρωινό ηλιακό φως για 2-3 ώρες.Ωστόσο, προσέξτε να μην εκθέσετε το φυτό σε ισχυρό ηλιακό φως.

αυτό είναι Τα φυτά χρειάζονται τουλάχιστον 6 ώρες φως την ημέρα. Πρέπει να παράγουμε την τροφή που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε υγιείς. Το επαρκές φως παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση που προκαλεί αυτό το φυτό. Είναι καλύτερα να τοποθετήσετε το φυτό κοντά στο παράθυρο όπου υπάρχει πολύ φως.

Όταν γονιμοποιείτε τη ροζ πριγκίπισσα φιλόδενδρο

Λιπαίνετε με φειδώ για 4 έως 6 εβδομάδες την άνοιξη κατά την περίοδο ανάπτυξης αυτού του φυτού. Χρησιμοποιήστε ένα ισορροπημένο υγρό λίπασμα. Πάντα αραιώστε το λίπασμα στο μισό. Για να μην χαλάσει η ροζ πριγκίπισσα.

Σημειώσεις γονιμοποίησης – Ποτίστε καλά το φυτό πριν τη λίπανση. Αυτό θα επιτρέψει στο λίπασμα να διαλυθεί σε όλη τη σφαίρα της ρίζας και να μην καεί τα άκρα της ρίζας.

Ανεβείτε στηρίζοντας τη ροζ πριγκίπισσα.

Το Philodendron Pink Princess είναι ένα αναρριχητικό αμπέλι στη φύση. Προσθέστε βρύα ή κέδρο σε φυτά σε γλάστρες.

Αυτό το φυτό θα αναπτυχθεί χωρίς υποστήριξη. Κλαδεύετε το φυτό τακτικά για να αναγκάσετε τη νέα ανάπτυξη. με αποτέλεσμα την πίεση του φυτού

Prune Princess Pink Philodendron

Αυτό το φυτό πρέπει να κλαδευτεί το φθινόπωρο. Ωστόσο, το θαμπό ροζ φύλλωμα είναι πολύ ελκυστικό. Αλλά δεν διαρκεί πολύ γιατί δεν υπάρχει χλωροφύλλη ή πολύ λίγη χλωροφύλλη. Επομένως, αυτά τα φύλλα πρέπει να αφαιρεθούν.

Αν το φυτό δεν βγάζει πολλά ροζ φύλλα μπορεί να μετατραπεί σε φιλόδενδρο με πλήρως πράσινα φύλλα και να σταματήσει να παράγει ένα ροζ χρώμα στα φύλλα

Ο κύριος λόγος για το κλάδεμα είναι η εξισορρόπηση των αντίθετων πράσινων και ροζ φύλλων. Το κλάδεμα χρειάζεται όταν τα φύλλα κιτρινίζουν ή γίνονται ανθυγιεινά.

Κόψτε το φυτό κόβοντας τα ανεπιθύμητα φύλλα με καθαρό, κοφτερό ψαλίδι χεριών. Κάντε μια απότομη, καθαρή τομή πάνω από την άκρη όπου το φύλλο συναντά το στέλεχος. Το κλάδεμα θα ενθαρρύνει τα ροζ και πράσινα φύλλα να αναπτυχθούν από αυτόν τον κόμβο.

Αναπαραγωγή Pink Princess Philodendron

Πολλαπλασιάστε αυτό το φυτό χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις μεθόδους:

Το Pink Princess philodendron εκτρέφει υδρόβια φυτά.

Αυτή η μέθοδος είναι απλή και συχνά επιτυχημένη. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Επιλέξτε ένα στέλεχος με μύτη και φύλλα και κόψτε αυτό το στέλεχος 6″ πάνω από την άκρη, αφαιρώντας τα φύλλα αφήνοντας και τα δύο άκρα ανέπαφα.
 • Βάλτε το στέλεχος σε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό. Ο κόμβος πρέπει να είναι μέσα στο νερό και τα πάνω φύλλα πρέπει να είναι πάνω από το νερό.
 • Αλλάζετε το νερό κάθε 3 ημέρες, μετά από περίπου 10 ημέρες θα βγουν οι ρίζες.
 • Περιμένετε έως ότου αυτές οι ρίζες είναι μια ίντσα ή τόσο μακριά και φυτέψτε τις σε γλάστρες 4 ιντσών με καλά στραγγιζόμενο έδαφος. διατήρηση της υγρασίας του εδάφους

αναφορά νερού: Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό και αφήστε το όλο το βράδυ να διαλυθεί το χλώριο στο νερό. Ή χρησιμοποιήστε απεσταγμένο νερό ή βρόχινο νερό χωρίς χημικά για αναπαραγωγή.

Οδηγός φροντίδας φυτών Pink Princess Philodendron

Philodendron Pink Princess Soil Propagation

Ο πολλαπλασιασμός στο έδαφος είναι μια άλλη απλούστερη και λιγότερο επίπονη μέθοδος. γιατί τα μοσχεύματα φυτεύονται απευθείας στο έδαφος

 • Αποσύρετε τα μοσχεύματα με τον ίδιο τρόπο όπως το σύστημα νερού. Αφήστε ένα μικρό κοτσάνι κάτω από τον κόμπο.
 • Γεμίστε μια γλάστρα πλάτους 4 ιντσών μέχρι τη μέση με ένα μείγμα χώματος που στραγγίζει καλά. Μουλιάστε καλά το χώμα σε νερό βρύσης.
 • φύτευση μοσχευμάτων σε γλάστρα πρέπει να στέκεται σταθερά και ίσια
 • Καλύψτε το φυτό με διαφανές πλαστικό, όπως μια σκηνή, για να διατηρήσετε την υγρασία. Ή τοποθετήστε το φυτό σε ένα δίσκο με χαλίκι ή χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα.

Η Philodendron Pink Princess έκοψε γυμνούς μίσχους.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί μόνο το τμήμα στελέχους. Η καλύτερη περίοδος πολλαπλασιασμού με αυτόν τον τρόπο είναι την άνοιξη και το καλοκαίρι όταν τα φυτά αναπτύσσονται. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Κόψτε το στέλεχος σε κάθε πλευρά του κόμβου και αφαιρέστε τα φύλλα.
 • σε ένα διαφανές πλαστικό δοχείο με καπάκι Γεμίστε το με το μισό χώμα γλάστρας και το μισό μείγμα περλίτη. Τα διαφανή πλαστικά δοχεία με καπάκι επιτρέπουν στο φως να περνάει και να διατηρεί υψηλή υγρασία. Αυτό θα βοηθήσει στη διάδοση.
 • υγράνετε το έδαφος Φροντίστε όμως να μην υπάρχει νερό στο κάτω μέρος του δοχείου.
 • Τοποθετήστε τα μέρη στο χώμα, θάβοντάς τα στη μέση, στραμμένα προς τα μάτια σας. Ο οφθαλμός είναι μια ελαφρώς ανασηκωμένη ροζ περιοχή που εμφανίζεται στο κομμένο φύλλο. Εδώ τα μοσχεύματα αναπτύσσουν νέα φυτά.
 • Μόλις όλα τα κομμάτια θάφτηκαν στο έδαφος, Καλύψτε το δοχείο και τοποθετήστε το σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο χωρίς άμεσο ηλιακό φως. Σηκώστε το καπάκι μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να μπει καθαρός αέρας.
 • Μετά από μερικές εβδομάδες, θα παρατηρηθεί κάποια ανάπτυξη. Αφαιρέστε το κάλυμμα για να μεγαλώσει το δωμάτιο κοπής. αλλά κρατήστε το χώμα υγρό
 • Μεταφυτέψτε τα νέα φύλλα σε γλάστρες πλάτους 4 ιντσών και θάψτε τους παλιούς μίσχους υπόγεια.

Σημειώσεις ρίζας – Βουτήξτε τα κλαδιά στην ορμόνη που εκκολάπτει για να επιταχύνετε την αναπαραγωγή.

Emulation Pink Princess Philodendron

Αν η ροζ πριγκίπισσα μεγαλώσει καλά Η αναφύτευση πρέπει να γίνεται ετησίως ή κάθε δεύτερη χρονιά καθώς το φυτό μεγαλώνει πιο γρήγορα από την αρχική γλάστρα. Όταν βγαίνουν ρίζες από τις οπές αποστράγγισης Υποδεικνύει ότι το δοχείο είναι πολύ μικρό.

Η πρώιμη περίοδος φύτευσης της άνοιξης είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε αυτό το φυτό. Επιλέξτε μια γλάστρα με τρύπες αποστράγγισης ένα μέγεθος μεγαλύτερη από την αρχική γλάστρα. Γεμίστε τη γλάστρα με καλή αποστράγγιση.

Απελευθερώστε το φυτό από την αρχική του γλάστρα και αφαιρέστε προσεκτικά το χώμα γύρω από τις ρίζες.Ελέγξτε τις ρίζες για αποχρωματισμό ή σήψη. Κόψτε αυτές τις ανθυγιεινές ρίζες με καθαρό, αιχμηρό ψαλίδι. Οι υγιείς ρίζες είναι εύκαμπτες και λευκές ή ανοιχτό καφέ.

Αν οι ρίζες είναι σβολιασμένες Κάντε 2-3 κάθετες τομές από πάνω προς τα κάτω γύρω-γύρω. μπάλες για να χαλαρώσουν οι ρίζες Γεμίστε τη νέα γλάστρα στο μισό με μείγμα χώματος. Τοποθετήστε το φυτό στη γλάστρα. και το σκεπάζουμε με χώμα μέχρι το φυτό να είναι όρθιο και όρθιο

Ποτίστε βαθιά και αφήστε το νερό να στραγγίσει από τις τρύπες του κάδου. Επιστρέψτε το φυτό στην κανονική του θέση στο σπίτι.

Συμβουλές για κατσαρόλα –Μια καλή ιδέα είναι να ποτίσετε τα φυτά την επόμενη μέρα για να μειώσετε το άγχος.

Κοινά προβλήματα Philodendron Pink Princess

Προβλήματα με τα φυτά Pink Princess:

καφέ φύλλο σε ροζ πριγκίπισσα

Μπορεί να εκτεθεί σε πολύ άμεσο ηλιακό φως. ή η θερμοκρασία μπορεί να είναι πολύ κρύα ή το κομπόστ μπορεί να καεί μετακόμισε το εργοστάσιο Βεβαιωθείτε ότι δέχεται άμεσο ηλιακό φως και θερμοκρασίες μεταξύ 65-80 βαθμών Φαρενάιτ και κάτω των 55 βαθμών Φαρενάιτ..

Πράσινο φύλλο σε ροζ πριγκίπισσα φιλόδενδρο

Τα ροζ πριγκίπισσα φυτά που παράγουν θαμπά σκούρα πράσινα φύλλα δεν έχουν αρκετό φως. Μεταφέρετε το φυτό σε ένα δωμάτιο με έντονο αλλά έντονο φως. Κλαδέψτε το πράσινο φύλλωμα για να ενθαρρύνετε και να προωθήσετε τη νέα πολύχρωμη ανάπτυξη.

Ασθένειες στη Ροζ Πριγκίπισσα Φιλόδενδρο

Η Pink Princess πάσχει από σήψη των ριζών.

 • σήψη των ριζών Προκαλείται από το υπερβολικό πότισμα των φυτών. Αν η ροζ πριγκίπισσα δείχνει σημάδια καθυστερημένης ανάπτυξης Η βάση του κορμού γίνεται καφέ και λεπτή. και τα φυτά φαίνονται ανθυγιεινά Θα μπορούσε να είναι σημάδι σήψης των ριζών.

Αφαιρέστε το φυτό από την αρχική του γλάστρα και αφαιρέστε τυχόν αδύναμες ρίζες. Ξεπλύνετε τις ρίζες για να αφαιρέσετε το μολυσμένο χώμα. Μετακινήστε τη νέα γλάστρα με ένα μείγμα φρέσκου χώματος και τη νέα γλάστρα ή αποστειρώστε την παλιά γλάστρα.

Τα έντομα βρίσκονται συχνά στη ροζ πριγκίπισσα.

Παράσιτα που μπορεί να συναντήσουν τα φυτά ροζ πριγκίπισσας:

 • Mealybug Τα λευκά έντομα μοιάζουν με βαμβάκι και αναπαράγονται γρήγορα. Για την εξάλειψη αυτών των εντόμων από το δέντρο. Ψεκάστε ένα διάλυμα από 1 φλιτζάνι οινόπνευμα εντριβής, λίγο σαπούνι πιάτων και 1/4 φλιτζάνι νερό σε όλα τα φύλλα. Επαναλάβετε τη θεραπεία εβδομαδιαία μέχρι να φύγει το ελάττωμα.
 • καβαλάρης Μικρές μαύρες ή κόκκινες κουκκίδες κινούνται πάνω από τα φυτά και σχηματίζουν έναν ιστό αράχνης. Ξεπλύνετε καλά το φυτό χτυπώντας μέχρι να ξεπλυθούν τα ακάρεα της αράχνης και οι ιστοί αράχνης.

Αντιμετωπίστε το φυτό ψεκάζοντας το ίδιο διάλυμα για τους αλευρωτούς. για να διασφαλιστεί ότι ο αναβάτης δεν θα επιβιώσει

Φιλόδενδρο η Ροζ Πριγκίπισσα FAQ

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα φυτά Pink Princess:

Πώς μπορώ να κάνω τη ροζ πριγκίπισσα μου να μεγαλώσει από μια ποικιλία φύλλων;

Το έντονο φως παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση και την προώθηση του ροζ και πράσινου φυλλώματος. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το φυτό δίπλα σε ένα παράθυρο και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Philodendron Pink Princess πού μπορώ να το βρω;

Τα φυτά Pink Princess philodendron μπορούν να αγοραστούν από φυτώρια ή συλλέκτες και καλλιεργητές. Διαδικτυακά ή από το Etsy

Γιατί έχει κολλήσει το ροζ φύλλο της πριγκίπισσας μου;

ροζ πριγκίπισσα Λόγω της χαμηλής υγρασίας στο δωμάτιο, τα φύλλα κολλάνε και δεν διαστέλλονται.Αυτό το φυτό χρειάζεται 50-75% υγρασία για να αναπτυχθεί. Η ομίχλη του φυτού καθημερινά ή η τοποθέτηση του φυτού σε δίσκο με βότσαλα θα αυξήσει τα επίπεδα υγρασίας.

Γιατί είναι τόσο ακριβό το ροζ πριγκίπισσα philodendron;

Είναι ακριβό γιατί οι καλλιεργητές δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι κάθε δέντρο θα έχει αρκετό ροζ στο πράσινο φύλλωμά του για να πωληθεί ως ροζ πριγκίπισσα. Τα φυτά πρέπει να είναι ένα μείγμα ροζ και πράσινου. Ή αν είναι κυρίως ροζ, δεν θα κρατήσει πολύ λόγω έλλειψης χλωροφύλλης.

Περίληψη φροντίδας φυτών Pink Princess Philodendron

Το Philodendron Pink Princess είναι ένα αγαπημένο φυτό για τα σκούρα πράσινα φύλλα του και το όμορφο ροζ χρώμα του.

Το φυτό χρειάζεται αρκετό φως για να διασφαλίσει ότι τα φύλλα είναι ποικιλόμορφα. Απαιτήσεις Αυτό το φυτό είναι εύκολο στη φροντίδα. Και είναι η ξεδιάντροπη ομορφιά της συλλογής των δέντρων σας.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *